رضا نورزاد، مسئول و رابط استانی سازمان هنری رسانه ای اوج، در گفتگو با تبریزبیدار در رابطه با فیلم های در حال اکران و در حال تولید این سازمان در تبریز گفت: هم اکنون فیلم «سوء تفاهم» کاری از این سازمان در تبریز حال اکران است.
وی در خصوص اکران نوروزی فیلم های تولید شده توسط سازمان اوج نیز ابراز نمود: فیلم «۲۳ نفر» در اکران نوروزی حضور نخواهد داشت و زمان اکران این فیلم بعدا مشخص خواهد شد و قرار است یک فیلم در اکران نوروزی تبریز حضور داشته باشد که بعد از صدور مجوز پخش، نام فیلم اعلام خواهد شد.
«زندانی ها» ساخته مسعود ده نمکی تازه ترین اثر سینمایی اوج
مسئول سازمان اوج در استان در رابطه با فیلم و سریال های تولید شده توسط این سازمان خاطر نشان کرد: فیلم های «۲۳ نفر» که سیمرغ بلورین نگاه ملی را در جشنواره فجر امسال گرفت، «بادیگارد» ، «ایستاده در غبار»، «به وقت شام»، «تنگه ابوغریب»، «سوء تفاهم»، «پایتخت» و «مینو» از جمله فیلم های سینمایی و سریال های تولید شده توسط این سازمان هستند.
وی ادامه داد: فیلم «زندانی ها» ساخته مسعود ده نمکی نیز از دیگر فیلم های تولیدی سازمان اوج می باشد که در مرحله اخذ مجوز است و سال بعد اکران خواهد شد.
در صورت نیاز و درخواست فیلمسازان و مستندسازان، از آنها حمایت می کنیم
وی در خصوص دیگر فعالیت های هنری این سازمان توضیح داد: تصنیف «حالا که می روی» با صدای محمد معتمدی و ایجاد کمپین های سرود و اجرای آن در ۴۰ نقطه از کشور ، به همت مرکز مأوا و طراحی پوستر و ایجاد کمپین های محیطی برای مناسبت های ملی و مذهبی به همت مرکز خانه طراحان انقلاب اسلامی و برگزاری اولین دوره کشوری کارگاه تخصصی فیلمنامه نویسی دفاع مقدس ، از جمله فعالیت های هنری این سازمان می باشد.
مسئول و رابط استانی سازمان اوج در خصوص فعالیت های این سازمان در استان ابراز نمود: در داخل استان در بحث حمایت از هنرمندان، طراحان، مستندسازان حرکت می کنیم و اگر فیلمسازان و مستندسازان به حمایت نیاز داشته باشند، سازمان اوج از آنها حمایت خواهد کرد و مسابقه «خانه ما» که اخیرا از شبکه نسیم پخش می شد و سه خانواده تبریزی نیز در آن حضور داشتند؛ نیز از آثار سازمان اوج بود.
استقبال از فیلم های ارزشی نسبت به گذشته بیشتر شده است
وی در ادامه در خصوص رشد و پیشرفت در تولید فیلم های ارزشی در جشنواره فیلم فجر گفت: بعد از سالهای زیادی که این جشنواره برگزار می شود، مشاهده می کنیم برخلاف گذشته که فیلم های مذهبی و ارزشی چندان خواهان نداشت و جایزه آنچنانی هم به این ها تعلق نمی گرفت، خوشبختانه رفته رفته استقبال از این فیلم ها در جشنواره بیشتر می شود و سیمرغ بلورین به این فیلم ها اختصاص می یابد.
به همت کارگردانانی چون حاتمی کیا، آبیار، مهدویان و … فیلم های مبتذل از رده خارج شده است
نورزاد در پایان گفت: بعد از گذشت چهل سال از انقلاب، سینما به سمت و سوی انقلاب حرکت می کند و اکثر فیلم های انقلابی تولید شده درسالهای اخیر مانند بادیگارد ، به وقت شام ، لاتاری و… کیفیت بسیار بالایی نسبت به سایر فیلم ها دارند. که نشان می دهد نهال نوشکفته در حال باردهی است و به همت کارگردانان و فیلمنامه نویسان انقلابی همچون حاتمی کیا، نرگس آبیار، مهدویان و … فیلم های مبتذل گو رفته رفته از رده خارج می شوند.
