رییس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی:

باند سارقان تبریز در چنگ پلیس / ورود به منزل تحت عنوان نیروی خدماتی

عباس زاده از دستگیری باند ۶ نفره سارقان در تبریز خبر داد و گفت: این باند شامل ۵ مرد و یک زن، در ساعات خلوت روز، به درب منازلِ از پیش شناسایی شده مراجعه کرده و با عناوینی همانند نیروی خدمات وارد منزل شده، اقدام به سرقت می کردند.

به گزارش تبریز بیدار سرهنگ صابر عباس زاده رییس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی در خصوص دستگیری باند سارقان در تبریز گفت: این باند شامل ۵ مرد و یک زن، در ساعات خلوت روز، به درب منازلِ از پیش شناسایی شده مراجعه کرده و با عناوینی همانند نیروی خدمات وارد منزل شده و اقدام به سرقت می کردند.

وی افزود: با ورود این سارقان به منزل افرادی که بیشتر بانوان سالخورده بودند، طلاجات و اشیای قیمتی را به سرقت می بردند، ضمن این که این افراد، جلوی خودروها را گرفته و با زور اموال و اشیاء قیمتی صاحبان خودرو را سرقت می کردند.

وی با بیان اینکه از این سارقان، اشیا سرقت شده کشف شده است، ا ضافه کرد: سارقانِ دستگیر شده با تشکیل پرونده به مقامات قضایی تحویل داده می شوند.

سرهنگ عباس زاده به شهروندان توصیه کرد ضمن هوشیاری، از گشودن درب منزل خود به روی افراد ناشناس خودداری کنند و در صورت مشاهده چنین مواردی، حتما به پلیس اطلاع دهند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *