ایوب بهتاج مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص ضرب الاجل فدراسیون فوتبال جهت رفع نواقص و ایرادات ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز، گفت: این موضوع در کل مربوط به بودجه عمرانی ادارات کل ورزش و جوانان است اما در بعضی از استان ها خود باشگاه ها هزینه می کنند.
وی ادامه داد: به طور مثال در اصفهان باشگاه سپاهان بیش از ۵۰ میلیارد تومان برای تجهیز و تعمیر ورزشگاه نقش جهان هزینه کرده است و طی یک قراردادی این ورزشگاه در اختیار باشگاه سپاهان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: تیم های ذوب آهن در ورزشگاه فولاد شهر و پارس جنوبی در جم، هزینه های مربوط به رفع نواقص ورزشگاه شهر خود را متقبل شده اند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان با اشاره به جلسه صبح امروز در وزارت و رفع ایرادات ورزشگاه یادگار امام تبریز، خاطر نشان کرد: در آذربایجان شرقی و برخی استان های دیگر، اداره کل ورزش و جوانان هزینه مربوط به رفع نواقص ورزشگاه ها را متقبل می شود که البته صحبت هایی با مالک باشگاه تراکتور انجام شده است و از طرف باشگاه قول همکاری داده شده است و تمام سعی ما این است که هرچه سریع تر تمامی ایرادات ورزشگاه یادگار امام رفع شود.
بهتاج در پایان در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه تراکتور برای میزبانی از تیم ها و انجام بازی در ورزشگاه یادگار امام هزینه ای به اداره کل ورزش و جوانان استان می پردازد، گفت: قراردادی در این خصوص تنظیم شده است که امیدواریم بر اساس این قرارداد پیش رویم و مشکلات حل شود.
