فرمانده انتظامی بابلسر خبر داد:

غرق شدن جوان ۱۷ ساله تبریزی در بابلسر

فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر از غرق شدن و مرگ جوان ۱۷ ساله حین شنا در منطقه ممنوعه خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار سرهنگ عبدالله رضوانی فرمانده انتظامی بابلسر اظهار داشت: در پی کسب خبری از مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع غرق شدن فردی در سواحل این شهرستان، ماموران انتظامی کلانتری ۱۲ سریعاً به محل حادثه عزیمت کردند.

وی تصریح کرد: ماموران با حضور در محل حادثه، در بررسی های اولیه دریافتند، جوان ۱۷ ساله اهل تبریز که در شرایط نامساعد جوی برای شنا به داخل دریا رفته بود به علت طوفانی بودن دریا و عدم آشنایی به فنون شنا در دریا غرق شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر، افزود: با حضور گروه های امداد و نجات جسد نامبرده کشف و تحویل سردخانه شد.

سرهنگ رضوانی با هشدار به شهروندان و مسافرانی که برای شنا به دریا مراجعه می کنند از آنان خواست: از طرح های سالم سازی دریا و مناطقی که ناجیان غریق در آنجا حضور دارند برای شنا استفاده کنند تا دچار سانحه نشوند.#

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *