عضو طیف اقلیت شورای شهر در گفتگو با تبریزبیدار:

شکافت فراکسیون های ۸ و ۵ نفری/ از چند ماه قبل از انتخابات هیات رئیسه، حاشیه بر اصل اولویت داشت

بابایی اقدم در گفتگو با تبریزبیدار گفت: شاید حسن انتخابات سال سوم شورای شهر تبریز این بود که خوشبختانه فراکسیون بندی که از ابتدای شورا شکل گرفته بود ( ۸ نفر و ۵ نفر) شکسته شد.

فریدون بابایی اقدم در گفتگو با تبریز بیدار  در خصوص انتخابات هیات رئیسه جدید شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: واقعا نیازی به این همه حواشی نبود و همانطور که آقای فرماندار نیز اشاره کرد، این موضوع یک چرخش مدیریتی است یعنی وقتی افرادی بعنوان عضو شورا انتخاب می شوند، در واقع در همه این افراد توان لازم برای ریاست شورا و عضویت در هیات رئیسه وجود دارد. ایجاد حساسیت های زیاد در این موضوع کار خوبی نیست و منجر به ایجاد حواشی می شود که برای شهروندان ناامید کننده است.

وی با اشاره به اینکه مسایل حاشیه ای در اولویت شورا قرار گرفته بود، افزود: احساسم این است که از ۲ ، ۳ ماه مانده تا انتخابات هیات رئیسه بجای اینکه مسایل و مشکلات شهر بعنوان اولویت اصلی قرار داده شود، مسائل حاشیه ای مطرح می شود و انتظارم از هیات رئیسه جدید این است که از روز اول، شروع به پیگیری مسایل و مشکلات شهری کند. چون همانطور که در دوره قبلی شورا نیز حضور داشتم، در سال آخر شورا کارایی و اثربخشی شورا کم می شود که البته این مشکل مختص تبریز نیست و در تمامی شهرها وجود دارد.

عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز اظهار داشت: فارغ از اینکه در یک انتخابات ماراتن گونه هیات رئیسه جدید انتخاب شد، انتظار دارم که همه همکاران به دور از حب و بغض و موضوعاتی که مربوط به گروه بندی می شد، به فکر حل مشکلات و مسایل شهری باشند.

وی با بیان اینکه طیف بندی اولیه شورا به هم خورد، افزود: شاید حسن انتخابات سال سوم شورای شهر تبریز این بود که خوشبختانه فراکسیون بندی که از ابتدای شورا شکل گرفته بود ( ۸ نفر و ۵ نفر)  شکسته شد و در نهایت همانطور که مشاهده می کنید، مفهومی از طیف بندی در هیات رئیسه وجود ندارد.

به اکبرنژاد نقدی نداشتم

این عضو شورای شهر تبریز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا هیات رئیسه جدید قادر خواهد بود انتقاداتی را که به هیات رئیسه قبلی وجود داشت، رفع کند، گفت: انتقاد اصلی من مربوط به شخص آقای اکبرنژاد نبود. چون که وی یک انسان فوق العاده صبور است که انواع اقسام مسائلی که در صحن شورا به وجود می آمد را تحمل و مدارا می کرد و با حوصله زیاد سعی می کرد تمام همکاران راضی باشند و جلسات را اداره می کرد اما بعضا نیاز است که کمی بیشتر در رعایت موارد قانونی تعامل وجود داشته باشد که امیدوارم این اتفاق در هیات رئیسه جدید بیفتد اما همانطور که گفتم ایجاد حواشی و حساسیت زیاد تنها به شهر تبریز اختصاص دارد که شاید در سایر شهرها شاهد وسواس و حساسیت در انتخابات هیأت رئیسه نباشیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *