مالک باشگاه تراکتور در بازدید از غرفه تبریزبیدار تاکید کرد؛

زنوزی:همه دست به دست هم بدهیم تا تیم‌مان جام قهرمانی را بالای سر ببرد

مالک و مدیرعامل باشگاه تراکتور از غرفه تبریزبیدار در دهمین دوره نمایشگاه مطبوعات آذربایجان شرقی بازدید کردند.

به گزارش تبریز بیدار ، محمدرضا زنوزی و غلامرضا صادقیان عصر امروز (پنجشنبه دوم آبان) در در غرفه تبریزبیدار در دهمین دوره نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری تبریز حضور یافتند.

 زنوزی در حاشیه این بازدید گفت: باید همگی دست به دست هم بدهیم تا امسال مشکلی برای تراکتور به وجود نیاید. سال گذشته یک سری حواشی برای تیم ایجاد شد و هواداران ما را یک جلسه محروم کردند که البته این محرومیت با تلاش‌های و زحمات مهندس صادقیان رفع شد.

Image title

مالک باشگاه تراکتور با بیان اینکه نباید اجازه بدهیم تیم مان را از حضور هوادارانش در بازی خانگی محروم کنند، ادامه داد: همه باید دست به دست هم بدهیم تا تیم‌مان در آخر فصل جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *