موسی خلیل اللهی، رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید از غرفه تبریز بیدار در دهمین دوره نمایشگاه مطبوعات در خصوص تحولات صورت گرفته در دوره جدید ریاست قوه قضائیه گفت: آیت الله رئیسی طبق برنامه و اولیت هایی که ارائه کرده اند تکریم ارباب رجوع در دادگستری ها را جز وظیفه اساسی عنوان کرده و همه دادسراها موظف هستند زمینه تکریم ارباب رجوع را فراهم کنند.
مقابله قاطع و جدی با فساد و دست اندازی به حقوق عامه می شود
وی افزود: بنا به تاکید آیت الله رئیسی اولویت دادن به حفظ حقوق عامه را مورد توجه قرار می دهیم که به موجب قانون اساسی یکی از تکالیفی که دستگاه های قضایی کشور دارد احیای حقوق عامه است که متاسفانه گاها مورد دست اندازی است.به طور مثال گاهی اقداماتی که در حریم و بستر رودخانه ها انجام گرفته شده که میلیاردها ضرر به بیت المال و حقوق مردم زده است.
رئیس کل دادگستری استان در خصوص مبارزه جدی با فساد در دوره جدید گفت: با تمامی مظاهر فساد به ویژه مفاسد اقتصادی مبارزه جدی، سریع و قاطع می شود و این تفکر وارد دادگستری همه استان ها شده است.
خلیل اللهی با اشاره به اقدامات جدید آیت الله رئیسی در مبارزه با فساد درون قوه ای گفت: در بحث مبارزه با فساد درون قوه ای، در دادگستری استان با کسی تعارف نداریم و بطور جدی عملی می شود.
از رسانه هایی که صادقانه به افشاگری فساد بپردازند، حمایت می شود
وی در خصوص حمایت از رسانه ها در جهت مبارزه با مفاسد و افشاگری های مستند در خصوص مفاسد گفت: اولا برنامه ای طراحی کرده ایم که پرونده های راجع به مطبوعات به شعب دادسراها نرود و مستقیم به شورای حل اختلاف برود و مبنای ما بر صلح و سازش است، نه تنها در مورد افشاگری بلکه در همه حوزه های مطبوعاتی و رسانه؛ کسانی که صادقانه افشاگری می کنند حتما مورد حمایت قرار می گیرند.
خلیل اللهی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید در انتشار اخبار دقت کافی داشته باشند، ادامه داد: گاها اخبار از روی صداقت، دلسوزی و احیای حقوق مردم منتشر می شود اما خواهشم این است که اخبار را قبل از انتشار بررسی کنید و به الفاظ توجه کنید چرا که برخی الفاظ بار حقوقی دارند.
رئیس کل دادگسری استان همچنین در خصوص سفر رئیس قوه قضائیه به تبریز گفت: آیت الله رئیسی ۹ آبان (پنجشنبه) به تبریز سفر می کنند که جلسات متعددی با اقشار مختلف مردم، خانواده های شهدا، صاحبان صنعت و اعضای شورای اداری استان دارند که هدف از این سفر بررسی مسائل و مشکلات سطح استان، توجه به مسائل اقتصادی استان و پیگیری پرونده های مهم است.
