به گزارش تبریز بیدار ، علیرضا میدانی، مدیرعامل سامانه آذرپارک پارکبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پارک حاشیه ای توزیع عادلانه پارک خودرو بین شهروندان است، افزود: اصناف و کسبه ای که ماشین را نگه می دارند باید از پارکینگ عمومی و یا از حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
وی افزود: در دهه ۸۰ هیأت دولت به وزارت کشور ابلاغ کرد که این طرح اجرایی شود و در سال ۹۴ دریافت هزینه ها الکترونیکی شد.
میدانی ادامه داد: کارکنان آذر پارک، کاملا آموزش دیده اند و آموزش جامع شناسی و فنی و از لحاظ برخورد مناسب با شهروندان کلاس های تئوری و عملی گذاشته شده که از لحاظ برخورد اجتماعی چگونه رفتار کنند.
وی در تشریح استفاده از این ساسمانه گفت: در اپلکیشین نیم ساعت اول رایگان است و در ادامه هزینه محاسبه می شود.
مدیرعامل سامانه آذرپارک پارکبان تاکید کرد: این طرح فقط شامل شهر تبریز می باشد. در قرار داد ما ۱۵۵ نفر است که تعداد پارکبان ها حدود ۲۰۰ نفر می باشد.
وی با بیان اینکه ۲۰ نفر از بهزیستی و ۲۰ نفر از کمیته امداد مشغول به کار هستند، گفت: ماهانه ۸۵۰ میلیون تومان در آمد ناخالص داریم حدود ۳۵ درصد شامل شهرداری می باشد و بقیه آن ها مالیات و حقوق کارکنان است.
میدانی افزود: هر ماه ۱۱۰ میلیون تومان برای بیمه کارکنان پرداخت می شود و از اولین روز بیمه آنها پرداخت می شود ما کارگران را بیمه کرده ایم و کسانی که مدارک نمی دهند قصور خودشان می باشد.
وی با بیان اینکه ۴۴۰۰ جایگاه در سطح شهر وجود دارد، اظهار داشت: پارکبان ها باید گواهی عدم اعتیاد و سو پیشینه و سلامت داشته باشند.
