استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد:

از سختی معیشت می نالیم اما ۴۰ سال قبل چه داشتیم؟

استاندار آذربایجان شرقی در همایش بیعت با بیعت گفت: در حوزه اقتصادی همه از سختی معیشت می نالیم. اما اگر برگردیم ۴۰ سال قبل، ببنیم چند روستا آب، برق، گاز و راه داشت؟

به گزارش تبریز بیدار ، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی صبح امروز در همایش تجدید بیعت با ولایت بمناسبت سالروز ورود امام خمینی(ره) به کشور در محل سالن اجتماعات مصلی اعظم امام(ره) تبریز اظهار داشت:طلوع مجدد اسلام در سرزمین ایران و بازگشت حضرت امام خمینی(ره) به میهن را تبریک عرض می کنم. در این دهه فجر به دلیل شهادت سردار سلیمانی کام ما تلخ شد اما راه شهیدان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: پاسخ به چرایی انقلاب، پیش ما معلوم است اما باید به نسل های دوم، سوم و چهارم انقلاب بیان شود.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: یکی از مراکز مطالعاتی از بیانات رهبر انقلاب، ۶ پاسخ برای پرایی انقلاب بیان کرده است. اول اینکه؛ وابسته بدون چون و چرای پهلوی به غرب و آمریکا و انگلیس، بطوری که حاکمیت دست نشانده تمام عیار بود.

وی خاطر نشان کرد: وقتی انقلاب شد، بیش از ۵۰ هزار مستشار خارجی از کشور فرار کردند. تمام شئون این کشور در دست خارجی ها بود اما مردم هرگز این تحقیر را بر نتابیدند.

پورمحمدی دلیل دوم چرایی انقلاب را فساد و دین ستیزی حاکمان شاهنشاهی و بی اعتنایی به مردم برشمرد و گفت: هم‌ سن و سالان بنده می دانند که بر جوانان آن زمان در سیاه چال ها چه می گذشت و هر فریاد آزاد اندیشی را خفه می کردند.

وی تصریح کرد: دلیل سوم اینکه ظلم و فقر مردم و فلاکت مردم بسیار بود. وضعیت علم، صنعت و… کشور وخیم بود.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه حضور مردم مایه امنیت کشور است، افزود: مردمی که فوج فوج جوانان را به مبارزه با طاغوت فرستادند، بخاطر اعتقاداتشان این کار را انجام می دادند.

وی با اشاره به حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکا در عراق گفت: چرا آمریکا بعد از حمله به عین الاسد، غلطی نکرد؟ بخاطر حضور میلیونی مردم در صحنه بود.

پورمحمدی نقش بی بدلیل رهبری و ولایت فقیه را رمز ماندگاری انقلاب عنوان کرده و افزود: در کنار دستاوردها، مشکلاتی هم داریم ولی نباید کفران نعمت کنیم.

وی تاکید کرد: یکی از دستاورد های انقلاب، استقلال آزادی و جمهوری اسلامی است. قاطعانه می توان گفت سرنوشت مردم دست خودشان است. الان نوجوانان عاشقانه اصرار می کنند تا به دیدار رهبری بروند. جبهه مقاومت یک نمونه از رویش ها است.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در حوزه اقتصادی همه از سختی معیشت می نالیم. اما اگر برگردیم ۴۰ سال قبل، ببنیم چند روستا آب، برق، گاز و راه داشت؟ زمانی که حتی سوزن نمی توانستیم تولید کنیم، الان موشک می سازیم، فناوری نانو داریم.

وی در تشریح پیشرفت ها اظهارداشت: زمانی پزشکان هندی برای طبابت به کشور می آمدند، مگر می توانستیم دارو تولید کنیم؟ الان ۹۸ دارو ها را خودمان تولید می کنیم.

پورمحمدی با بیان اینکه ۱۳۶۵ پروژه را فقط در این دهه فجر در استان افتتاح خواهیم کرد، گفت: ما نمی گوییم مشکلات و کاستی ها نیست. اما فلش بک بزنیم به ۲۰ سال گذشته.  صادرات ما ۵۰ درصد افزایش یافته و درآمد ارزی ۲/۵ میلیون دلار است.

وی تصریح کرد: این نعمت به سادگی به ما نرسیده و خون های زیادی داده شده و وظیفه امروز ما این است که امانت را خوب حفظ کنیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *