امام جمعه تبریز مطرح کرد:

نماینده ای که از حرف زدن علیه دشمن بترسد، نماینده نیست

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با بیان اینکه تشکیل مجلسی قوی از مولفه های قدرت کشور است، گفت: نماینده مردم باید پرچم عدالت را بالا نگه دارد.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در خطبه های نماز جمعه تبریز در محل مصلی اعظم امام(ره) این شهر اظهار داشت: نام ۱۲ بانو در قرآن بعنوان زنان پاک و والامقام مطرح شده که بعضی ها نامشان صراحتا و بعضی با اشاره مطرح شده است.

وی ادامه داد: حضرات معصومین خودشان قرآن ناطق هستند و اساسا کسی با این بزرگواران قابل مقایسه نیست.

روز ولادت حضرت زهرا(س) و روز بزرگداشت مقام مادر از برکات انقلاب است

وی با اشاره به اینکه آیات متعددی در قرآن کریم در خصوص حضرت زهرا(س) آمده است، گفت: از هرکدام از نمازگزاران که آیات مرتبط با حضرت زهرا(س) را پیدا کند و به ستاد نماز جمعه بفرستد، تقدیر خواهد شد.

امام جمعه تبریز همچنین روز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و مادر را از برکت انقلاب عنوان کرد و افزود: در مجموع علت و راز آیه مباهله، شخصیت بزرگ حضرت زهرا(س) است و قرآن از زبان پیامبر(ص) ،حضرت زهرا(س) را در این آیه «نسائنا» خطاب کرده است.

تشکیل مجلسی قوی از مولفه های قدرت کشور است

وی در رابطه با تقوای انتخاباتی و معیارهای نماینده انقلابی و مردمی نیز عنوان کرد: من این بحث را از خرداد ماه شروع کردم و این هفته آخرین هفته است که می گویم چون هفته آینده انتخابات است. کاندیداها خودشان را ثابت کنند و از تخریب دیگران دست بردارند.

وی همچنین علاج حل مشکلات کشور را در قوی تر شدن کشور در ابعاد مختلف برشمرد و گفت: یکی از مولفه های قوی شدن، تشکیل یک مجلس قوی است  که مجلس قوی دو رکن دارد: یک: انتخابات پر شور و گسترده که نمایانگر قدرت نرم کشور  و دوم نحوه انتخاب درست و هوشمندانه مردم است.

 نماینده ای که از حرف زدن علیه دشمن بترسد، نماینده نیست

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: نماینده ای که از حرف زدن بر علیه دشمنان بترسد، نماینده نیست و نماینده باید شب و روز کار کند و مشکلات مردم را حل کند و نگذارد پرچم عدالت روی زمین بماند.

وی ادامه داد: مردم بار دیگر در راهپیمایی ۲۲ بهمن پیشگامی خودشان را نشان دادند که بعد از مراسم تشییع شهید سلیمانی، یک آزمون دیگری بود.

وی همچنین با اشاره به تحولات منطقه بیان کرد: طی روزهای گذشته نیروهای جبهه مقاومت در سوریه دور جدیدی از حملات را علیه مواضع گروه های تروریستی آغاز کردند و موفق شدند شهرک مهم و راهبردی خانطومان را آزاد کنند و در جنوب غرب حلب نیز منجر به آزاد سازی ۱۰ نقطه مهم شدند و اوضاع برای تروریست های سوریه و حامیانشان وخیم شده و زمینه شکست آنها فراهم خواهد شد.

کسانی که دل در گرو نظام دارند، در انتخابات شرکت کنند

امام جمعه تبریز انتخابات پیش روی مجلس را یکی دیگر از آزمون های بزرگ برشمرد و افزود: دشمن تلاش می کند مردم را دلسرد کند و اعمال تحریم ها را برای ناامیدی مردم در پیش گرفته است.

وی اضافه کرد: تجربه ۴۱ ساله انقلاب نشان داده اگرچه مردم دارای مشکلات معیشتی هستند، اما زمانیکه سخن از دفاع از انقلاب پیش بیاید، همه یک دل و یک صدا حصور خواهند داشت.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در پایان گفت: از همه  کسانی که دل در گرو نظام دارند می خواهیم بار دیگر با حضور در انتخابات طرح های دشمن را خراب کنند و با انتخاب افراد اصلح، موجبات حل کردن مشکلات کشور را فراهم آورند

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *