رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:

پیش بینی ۳۰۵۳ شعبه اخذ رای در استان / تذکر به ۲۰ رسانه بدنبال تخلف انتخاباتی

راستگو گفت: تا به امروز ۲۰ سایت و پایگاه خبری و شبکه‌های فضای مجازی و همچنین خود نامزدها و طرفداران آن‌ها ۱۰۰ مورد تذکر دریافت کرده‌اند.

به گزارش تبریز بیدار ، علیار راستگو ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در استان ۷۹۶ داوطلب برای انتخابات مجلس ثبت‌نام کرده بودندکه ۱۰۰ نفر انصراف داده و ۶۴۵ نفر توسط هیئت اجرایی تایید صلاحیت شده اند.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی  اظهار داشت:صد نفر قبل از بررسی هیات نظارت استان، ۱۱۵ نفر پیش از بررسی صلاحیت و ۴۰ نفر دیگر تا به امروز انصراف دادند درمجموع ۱۵۵ نفر از حضور در رقابت‌ها انصراف داده‌اندو ۳۲۳ نفر تائید صلاحیت نهایی شده‌اند که از این تعدد ۳۷ نفر داوطلبان بانوان هستند.

راستگو همچنین به تعداد واجدین شرایط رای دهی اشاره کرد و گفت:  2 میلیون و ۹۷۷ هزار و ۸۹۶ نفر در استان واجد شرایط رأی دادن هستند و از این تعداد ۱۴۵ هزار و ۲۹۳ نفر رأی اولی هستند.

وی ادامه داد: تعرفه ۶ نفره برای حوزه انتخابی تبریز، آذرشهر و اسکو،  تعرفه ۲ نفره برای حوزه انتخابیه میانه و باقی تعرفه‌های حوزه‌های انتخابیه تک نفره خواهد بود.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی  در بخش دیگر از سخنان خود به عدم حضور زنان در انتخابات اشاره کرد و عنوان داشت: در ۳ حوزه انتخابیه ملکان، بناب، بستان‌آباد بانوان حضور ندارد، به عبارتی در حوزه انتخابیه بناب هیچ داوطلب خانم ثبت‌نام نکرده بود و در حوزه‌های انتخابیه ملکان و بستان‌آباد نیز هرکدام یک زن نام‌نویسی کرده بود که تائید صلاحیت نشده‌اند.

راستگو در ادامه یاد آور شد: در استان ۳ هزار و ۵۳ شعبه پیش‌بینی‌شده است که از این تعداد یک شعبه اختصاص به اقلیت‌های مذهبی داشته و همچنین ۶۲ هزار نفر عوامل دست‌اندرکار در انتخابات حضور خواهند داشت.

وی هچنین به تخلفات انتخاباتی اشاره کرد و ابراز کرد: تا به امروز ۲۰ سایت و پایگاه خبری و شبکه‌های فضای مجازی و همچنین خود نامزدها و طرفداران آن‌ها ۱۰۰ مورد تذکر دریافت کرده‌اند.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با بیان اینکه راه های روستایی برای اخذ رای گیری بسته است عنوان کرد: تمام اقدامات به‌منظور بازگشایی راه‌های روستایی تمام تمهیدات انجام‌شده و به‌منظور رساندن صندوق‌های اخذ رأی به دورترین نقاط استان تمهیداتی پیش‌بینی‌شده و در صورت نیاز از بالگردها نیز استفاده خواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *