معاون آموزش و پرورش استان در گفتگو با تبریزبیدار:

حقوق ۱۵ روز اسفند به رانندگان سرویس مدارس پرداخت می شود

معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش پرورش آذربایجان شرقی گفت: حقوق ۱۵ روز از اسفند ماه به رانندگان سرویس‌های مدارس پرداخت می شود.

عطایی معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش پرورش آذربایجان شرقی در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص پرداخت حقوق اسفند ماه رانندگان سرویس مدارس گفت: سرویس‌های مدارس در اسفند ماه خدماتی ارائه نکرده‌اند اما از آنجایی که ایام عید نزدیک است، تصمیم بر این شد که حقوق ۱۵ روز از این ماه به رانندگان سرویس‌های مدارس پرداخت شود.

وی ادامه داد: احتمالاً در خرداد ماه سال ۹۹ برنامه‌ تقویم آموزشی مدارس ادامه پیدا کند لذا پول ۱۵ روز باقی مانده از این ماه در صورت ادامه داشتن تقویم آموزشی در خردادماه سال آینده پرداخت خواهد شد.

عطایی خاطر نشان کرد: فعلاً تصمیم گرفته‌ایم ۱۵ روز از حقوق  اسفند ماه سال جاری را علی‌الحساب به رانندگان سرویس مدارس پرداخت کنیم.

معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه لازمه پرداخت مبلغ ارائه سرویس است، اظهار داشت: اگر سرویس هم ارائه نشود، آن مبالغی که از اولیا دریافت شده به اولیا عودت خواهد شد.

وی یادآور شد: اولیای دانش آموزان از آغاز سال تحصیلی در ۲ قسط مبلغ سرویس را به مدارس پرداخت کرده‌اند لذا اگر سرویسی ارائه شود این پول ها به رانندگان پرداخت خواهد شد در غیر این صورت به اولیا بازگردانده خواهد شد.

عطایی در پایان با اشاره به اینکه این موضوع را طی بخشنامه‌ای به مناطق استان ابلاغ کرده‌ایم، عنوان کرد: ما در این بخشنامه رانندگان را در نظر گرفته‌ایم و این مبلغ را به لحاظ این‌که کمکی به رانندگان انجام شود پرداخت کردیم و علت این‌که تصمیم قطعی نگرفته‌ایم این است که نمی‌دانیم آینده تقویم آموزشی چطور خواهد بود آیا ادامه خواهد داشت یا خیر.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *