فرمانده انتظامی شهرستان هشترود خبر داد؛

کشف بیش از ۲۰ کیلوگرم تریاک در هشترود

فرمانده انتظامی شهرستان هشترود از کشف ۲۰ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک و دستگیری دو نفر توزیع کننده مواد مخدر خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ،سرهنگ کلام الله ابراهیمی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی حمل مقادیری مواد مخدر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: ماموران با اشرافیت اطلاعاتی خودروی نیسان حامل مواد مخدر را شناسایی و در ورودی شهرستان متوقف کردند.

وی تشریح کرد: پس از توقیف خودرو و انتقال آن به مقر انتظامی، ماموران پلیس در بازرسی از آن مقدار ۲۰ کیلو و ۵۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به طرز ماهرانه‌ای در خودرو جاسازی شده بود، کشف شد.

 فرمانده انتظامی هشترود در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا دو نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل شدند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *