نایب رئیس مجلس مطرح کرد؛

پزشکیان: باید یک ماه با قدرت به جنگ کرونا برویم / انتقاد از عدم حضور دولتی ها در جلسه کرونایی مجلس

نایب رئیس مجلس مجلس گفت: اگر با قدرت یک ماه با کرونا عالمانه و با اعتقاد و مشارکت مردم مبارزه کنیم می‌توانیم از این بحران عبور کنیم.

به گزارش تبریز بیدار ،مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه ۱۹ فرودین ) در جلسه علنی گفت: امروز همه وقت مجلس درباره موضوع بررسی وضعیت کرونا است.

وی افزود: در جلسه امروز وزیر کشور، وزیر بهداشت در جلسه حضور داشته و گزارشی از وضعیت اقتصادی، بیماری و اتفاقات در کشور و منطقه خواهند داشت.

نایب رئیس مجلس مجلس افزود: جمع‌بندی موضوعات مطرح شده در جلسه امروز را بعد از صحبت دولتمردان خواهیم داشت.

پزشکیان بیان کرد: لازم است از زحمات مردم، صدا و سیما، دولت، سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی در مبارزه با ویروس کرونا قدردانی کنم ضمن اینکه صدا و سیما با تمام تلاش اطلاع‌رسانی کرده است.

پزشکیان خاطرنشان کرد: اگر با قدرت یک ماه برای مبارزه با کرونا عمل کنیم و در این مسیر اقداماتی عالمانه با اعتقاد و مشارکت همه مردم داشته باشیم می‌‌توانیم از این بحران عبور کنیم.

وی گفت: در جلسه امروز مسائل اقتصادی و معیشتی که پس از شیوع ویروس کرونا در کشور به وجود آمده است را بررسی خواهیم کرد.

نایب رئیس مجلس در ابتدای جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۹ فروردین) مجلس شورای اسلامی گفت: قرار بود در جلسه امروز وزرا حضور پیدا کنند، اما ساعت هم‌اکنون ۹:۳۰ صبح است، اما دولتمردان هنوز در جلسه حضور پیدا نکرده‌اند. خیابان‌ها هم خلوت است. 

وی خطاب به امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: گویا دولت مسئله حضور در مجلس را جدی نگرفته است، این رفتار دولت به هیچ وجه درست نیست. 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *