در گفتگوی تبریزبیدار با فعال هیاتی فضای مجازی تشریح شد؛

استقبال مداحان باکو و تهران از مجالس روضه اینستاگرامی تبریز

رشتبر به ویژه برنامه های «سایت مداحی تبریز» اشاره کرده و گفت: برگزاری جلسه مجازی با حضور مداحانی از کشور باکو، زنجان اردبیل تهران و تبریز نشانگر این است که حسینی بودن و عشق سیدالشهدا(ع) مرز نمی شناسد.

سعید رشتبر در گفتگو با تبریز بیدار  با اشاره به استقبال گسترده علاقه مندان مداحی ترکی از حرکت ابتکاری لایو اینستاگرامی «سایت مداحی تبریز» با مداحان کشور جمهوری آذربایجان و شهرهای تهران، زنجان، اردبیل و تبریز اظهار داشت: در روزهای کرونایی و تعطیلی مجالس اهل بیت(ع)، فضای مجازی یکی از بسترهای نوکری آستان سیدالشهدا و اهل بیت علیهم السلام است که تلاش در این فضا مهم به نظر می رسد.

وی افزود: «سایت مداحی تبریز» در راستای اهداف خود که نوکری اهل بیت(ع) و خدمت به عاشقان حضرات معصومین(ع) را وظیفه خود می داند و تلاش می کند با تمام توان و ظرفیت خود بتواند بستری مناسب فراهم آورد تا محبین اهل بیت(ع) بتوانند در روزهای عدم برگزاری جلسات استفاده کافی را از اعیاد شعبانیه و روزهای عزیز برده باشند.

مدیر سایت مداحی تبریز با بیان اینکه برگزاری منبر و هیات مجازی با حضور سخنرانان شهیر و مداحان اهل بیت(ع) از جمله برنامه ها است، خاطر نشان کرد: در ایام جشن های شعبان از طریق اینستاگرام، سایت مداحی تبریز به استقبال ایام ولادت رفته و برنامه های متنوعی را اجرا کرده است.

رشتبر ادامه داد: بارگذاری صدها فایل تصویری و صوتی مولودی خوانی و پوشش جلسات مجازی هیئات و همچنین پست های مناسبتی در کانال تلگرامی نیز از دیگر خدمات سایت مداحی محسوب می شود.

عاشقان سیدالشهدا(ع) به یاری مشاغل آسیب دیده از کرونا شتافتند

وی گفت: یکی از مهمترین اقدامات این سایت که با استقبال بی نظیر مخاطبان مواجه شد اطلاع رسانی و معرفی مشاغلی بود که در ایام کرونایی دچار ضرر و زیان شده بودند که از طریق صفحات تلگرامی و اینستاگرامی این مهم نیز انجام گردید.

رشتبر بیان داشت: بازتاب و ساخت گزارش ویدئویی از تهیه و توزیع بسته های غذایی، مواد بهداشتی و ضدعفونی در شب عید نیمه شعبان و همچنین ضدعفونی معابر و خیابان ها توسط هیئات در این روزها نیز از جمله اقدامات سایت مداحی تبریز در ایام کرونایی محسوب می شود.

وی به ویژه برنامه های سایت مداحی تبریز در اعیاد شعبانیه اشاره کرده و گفت: برگزاری جلسه مجازی با حضور مداحانی از کشور باکو، زنجان اردبیل تهران و تبریز نشانگر این است که حسینی بودن و عشق سیدالشهدا(ع) مرز  نمی شناسد.

رشتبر ابراز داشت: امیدواریم این اقدامات در بستر فضای مجازی رضایت حضرات معصومین علیهم السلام خاصه حضرت ولیعصر(عج) را جلب کرده باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *