مسئول قرارگاه جهادی شهید سلیمانی در گفتگو با تبریزبیدار:

ارتش کنار مردم برای مبارزه با کرونا / تا زمین گیر کردن ویروس منحوس، ایستاده ایم

عربشاهی ضمن تشریح اقدامات قرارگاه جهادی شهید سلیمانی در مبارزه با کرونا گفت: فعالیت های خود را تا زمین گیر کردن این ویروس منحوس ادامه خواهیم داد.

بهرام علیشاهی در گفتگو با تبریز بیدار  در خصوص اقدامات قرارگاه جهادی شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: این قرارگاه بیش از چهل روز است که افتتاح شده و توزیع رایگان ماسک و مواد ضدعفونی کننده در آن‌جا صورت می پذیرد.

وی افزود: جامعه هدف این قرارگاه روستاها است و تاکنون در مناطق محروم استان اردبیل و شهرهای تابعه آذربایجان شرقی توزیع رایگان انجام داده ایم.

مسئول قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی بیان داشت: فعالین این قرارگاه را نیروهای جهادی و سربازان تیپ ۱۲۱ نیروی زمینی ارتش تشکیل می دهند.

وی خاطر نشان کرد: روزانه شاسی ۱۰ هزار ماسک از دستگاه خارج شده و برش خورده می‌شود و حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ ماسک تولید و بعد از استرلیز شدن، بطور رایگان در اختیار ارگان‌ها و نهادهای نظامی، هیات‌ها، مساجد و دیگر متقاضیان قرار می گیرد.

علیشاهی افزود: تاکنون ۸ هزار بطری محلول آب اکسیژنه برای ضدعفونی دست و سطوح نیز توسط این قرارگاه توزیع شده است و در صورت وجود پشتیبانی های لازم، این فعالیت ها را تا زمین گیر کردن ویروس منحوس کرونا ادامه خواهیم داد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *