بازیکن بومی فوتبال آذربایجان در گفتگو با تبریزبیدار مطرح کرد؛

تنها تفاوت تراکتور فعلی و ماقبل واگذاری، در برند لباس و هزینه های میلیاردی آن است

زینال خیری با مقایسه تیم فوتبال تراکتور قبل و بعد از واگذاری اظهار داشت: لباس های تیم تبدیل به برند آدیداس شده و دوم هزینه های تیم چندین برابر شده و غیر اینها هیچ تغییر مثبتی در تیم دیده نمی شود.

محمدرضا زینال خیری بازیکن بومی و سابق تیم شهرداری تبریز در گفتگو با تبریز بیدار  با ابراز تاسف از وضعیت کنونی این تیم  اظهار داشت: متاسفانه با بی تدبیری اعضای شورای شهر و شخص شهردار تیم های شهرداری همگی منحل و واگذار شد.

با بی تدبیری شورای شهر و شهرداری، تیم های ورزشی تبریز نابود شدند

وی افزود: تیم والیبال شهرداری در لیگ برتر طرفداران ویژه ای داشت که در مردم شور و هیجان ایجاد می کرد، تیم بسکتبال قهرمان ایران بود و در آسیا حضور داشت و باعث افتخار تبریز بود و اسم شهرمان را در اسیا مطرح می کرد. تیم فوتبال هم در لیگ یک نقش بازیکن سازی و پشتوانه تیم های آذربایجان را داشت که همگی با بی تدبیری مسئولینی که با رای همین ورزشکاران و مردم شورای این شهر را تشکیل داده اند، از بین رفت.

Image title

وی در خصوص وضعیت تیم فوتبال تراکتور بعد از واگذاری به بخش خصوصی گفت: به عنوان یک هوادار کوچک تراکتور می گویم که ۲ تغییر اساسی در تیم به وجود آمده، اول اینکه لباس های تیم تبدیل به برند آدیداس شده و دوم هزینه های تیم چندین برابر شده و غیر اینها هیچ تغییر مثبتی در تیم دیده نمی شود.

تراکتور نه تنها پیشرفت نکرد بلکه امتیاز  ویژه سرباز بازیکن را از دست داد

زینال خیری خاطر نشان کرد: تیم تراکتور نه از لحاظ نتیجه گیری و نه حتی سبک بازی پیشرفت نداشته و متاسفانه یکی از امتیازهای ویژه را هم از دست دادیم که آن هم گرفتن بازیکنان سرباز به جای هزینه های میلیاردی بود.

وی در مورد تلخی و شیرینی های فوتبال خود در تبریز گفت: شیرین ترین خاطره ام صعود به لیگ برتر با تیم شهرداری تبریز با ۱۷ امتیاز اختلاف و بدون باخت بود و تلخ ترین خاطره ام هم به جدایی از تیم گسترش فولاد تبریز مربوط می شود.

همه می آیند و می روند و فقط تراکتور می ماند

این بازیکن بومی خطاب به هواداران پرشور تراکتور گفت:  همه می آیند و می روند اما این تراکتور است که همیشه باقی می ماند، یاشاسین تراختور یاشاسین آذربایجان.

بازیکن فعلی تیم دسته اولی آلومینیوم اراک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در شرایط فعلی موافق تداوم بازی های لیگ فوتبال هستید، گفت: بله قطعا باید لیگ شروع شود، فوتبالیست ها با بقیه افراد جامعه هیچ فرقی ندارند. وقتی همه به سر کار خود برگشته اند، ما هم طبیعتا باید ادامه بدهیم.

باشگاه ها، بازیکانان را مجبور کرده اند که مخالف شروع لیگ شوند

وی تاکید کرد:  فوتبالیست ها عاشق فوتبال هستند و نمی توانند بدون تمرین و فوتبال زندگی کنند و البته منبع درآمد آنها هم از فوتبال است و نمی توانند بدون فوتبال دوام بیاروند. همه کسانی هم که غیر از این را می گویند بخاطر فشار از طرف باشگاه است که به اجبار می گویند مسابقات برگزار نشود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *