رشد بیش از ۵۰ درصدی آمار پرواز و مسافر فرودگاه تبریز در خرداد ماه

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی از رشد بیش از ۵۰ درصدی آمار پرواز و مسافر فرودگاه تبریز در خرداد ماه سالجاری خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ،رامین آذری گفت: تعداد کل پروازهای فرودگاه تبریز در خرداد ماه سالجاری ۸۲۶ پرواز بوده است که نسبت به تعداد ۵۳۴ پرواز ماه قبل ( اردیبهشت ماه) از رشد ۵۵ درصدی برخوردار است.

وی افزود: تعداد مسافرین جابه جا شده فرودگاه تبریز از ۵۹۴۲۲ مسافر در اردیبهشت به ۹۰۹۸۳ نفر در خرداد ماه رسیده است که نشان از رشد ۵۳ درصدی دارد.

وی گفت: با توجه به تعطیلی موقتی پروازهای خارجی به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در فرودگاههای کشور، این میزان افزایش مربوط به پروازهای داخلی فرودگاه تبریز است.

به نقل از روابط عمومی اداره کل فرودگاه‌های استان، طبق هماهنگی‌های به‌عمل آمده، پروازهای فرودگاه تبریز در مسیر استانبول از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه سالجاری از سرگرفته خواهد شد.


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *