به گزارش تبریز بیدار ،تیم ماشین سازی تبریز در حالی ذوب آهن اصفهان را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست داد که در اولین بازی با هدایت هومن افاضلی پای به میدان گذاشته بود. نکته جالب و شاید عجیب این که افاضلی هفته گذشته با هدایت تیم پارس جنوبی در مقابل سپاهان اصفهان شگفتی سازی کرده و این تیم را متوقف کرده بود.
هفته بیست و پنجم لیگ برتر؛ پنجشنبه: ۹۹/۰۴/۲۶ ؛ ساعت ۲۰:۴۵
استادیوم: فولادشهر اصفهان/ بدون تماشاگر
داور: محمدحسین ترابیان/ کمکها: علیاکبر نوری و محسن بابایی؛ داور چهارم: مهدی مرجانزاده/ ناظر: یدالله جهانبازی.
ذوبآهن اصفهان
- معراج اسماعیلی
- هادی محمدی
- وحید محمدزاده
- فرشاد محمدیمهر
- حمید ملکی(۶۴- مهران درخشانمهر)
- مهدی مهدیپور(۴۶- حمید بوحمدان)
- قاسم حدادیفر
- دانیال اسماعیلیفر
- محمدرضا عباسی(۶۴- علیرضا چراغعلی)
- احسان پهلوان(۸۷- محمد مشایخ)
- ایوان مارکوویچ(۴۶- دارکو بیدوف)
سرمربی: لوکا بوناچیچ
ماشینسازی تبریز
- حامد لک
- شاهین توکلی
- ادواردو دوسانتوس
- مسیح زاهدی
- عزیز معبودی
- میلاد نوری
- قائم اسلامیخواه(۲+۹۰- فردین عابدینی)
- سید محمد خرمالحسینی(۷۶- علیرضا مصطفایی)
- محمد قادری(۲+۹۰- فرید بهزادیکریمی)
- بابک مرادی
- علی آل کثیر(۷۶- عرفان افراز)
سرمربی: هومن افاضلی
اخطار
عزیز معبودی(۱۲) از ماشینسازی
ایوان مارکوویچ(۱۷) از ذوبآهن
فرشاد محمدیمهر(۲۲) از ذوبآهن
سید محمد خرمالحسینی(۷۶) از ماشینسازی
عزیز معبودی(۱۲ و ۸۳) از ماشینسازی
هادی محمدی(۸۹) از ذوبآهن
میلاد نوری(۹+۹۰) از ماشینسازی
اخراج
قاسم حدادیفر(۸۰) از ذوبآهن
عزیز معبودی(۸۳) از ماشینسازی
شرح گلها
ذوبآهن ۱ – ماشینسازی صفر (دقیقه ۴۱: ایوان مارکوویچ): پنالتی اعلام شده به سود ذوبآهن را ایوان مارکوویچ به مرکز دروازه زد تا توپ پس از برخورد به پای حامد لک تبدیل به گل شود.
ذوبآهن ۱ – ماشینسازی ۱ (دقیقه ۱+۴۵: قائم اسلامیخواه):برخلاف پنالتی از دست رفته قبلی ماشینسازی که مرادی به بیرون زد، این بار قائم اسلامیخواه پشت توپ ایستاد که شوت او برخلاف جهت معراج اسماعیلی به سمت راست دروازه ذوبیها، گل مساوی را به همراه داشت.
ذوبآهن ۱ – ماشینسازی ۲ (دقیقه ۵۰: گل به خودی دارکو بیدوف): سانتر قائم اسلامیخواه از روی ضربه ایستگاهی میانه زمین را دارکو بیدوف تعویضی با ضربه پشت سر اشتباه وارد دروازه خودی کرد تا ماشینسازی جلو بیفتد.
اتفاق ویژه
* در دقیقه ۲۸ پس از ارسال اسلامی خواه از روی ضربه ایستگاهیِ میانه زمین، دوسانتوس با ضربه سر توپ را به مسیح زاهدی رساند که شوت او به دست مارکوویچ اصابت کرد تا ترابیان با نظر و اعلام کمک داور اول خود اعلام پنالتی کند. بابک مرادی فرصت گلزنی برای ماشینسازی را از روی نقطه پنالتی هدر داد و شوت زمینی او با عبور از کنار تیرک عمودی دروازه ذوبآهن به بیرون رفت.
*مردود اعلام شدن دو گل صحیح ذوبآهن اتفاق مهم این مسابقه بود که موجب شد با جنجالهای زیادی داخل و بیرون از زمین همراه شود و علاوه بر از دست رفتن سه و حتی تک امتیازی ذوبیها، منجر به اخراج قاسم حدادیفر کاپیتان این تیم نیز شود.
* حواشی جنجالی این دیدار به اندازهای زیاد بود که موجب شد نشست اضطراری رئیس کمیته و دپارتمان داوری فدراسیون و همچنین ناظر داوری این بازی تشکیل شود.
