امام جمعه تبریز مطرح کرد:

گفتمان سازی راه حل موانع فرهنگی ازدواج

حجت الاسلام آل هاشم گفت: گفتمان سازی راه حل موانع فرهنگی ازدواج است و در ازدواج، اصل قضیه محبت است.

به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم در برنامه پیام جمعه با گرامیداشت سالروز شهادت امام جواد(ع) گفت: ماندن ایشان در مدینه، معتصم عباسی را نگران می کرد چرا که همواره امام را خطر بزرگى براى خود می دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه گفتمان سازی راه حل موانع فرهنگی ازدواج است، افزود: در ازدواج، اصل قضیه محبت است.

امام جمعه تبریز با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مردم در مجلس یازدهم اولویّت را به حل مسائل کلیدی مانند تولید، اشتغال، مهار تورّم، مدیریّت نظام پولی و مالی، عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت، مسکن، ازدواج جوانان، فرزندآوری و مدیریّت فضای مجازی بدهند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: مرکز نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس باید تقویت شود.

وی ادامه داد: اتاق های فکر استکبار در مقابل مفهوم‏ سازی و گفتمان‏ سازی و ادبیات‏ سازی رهبر حکیم انقلاب اسلامی درمانده شده است.

حجت الاسلام آل هاشم اظهار داشت: ایران انقلابی توانسته با همین راهبرد ناحیه خاکستری تهدید را از داخل کشور به بیرون مرزها برده و خود را به کنار مرزهای دشمن صهیونیستی برساند.

وی افزود: ناامن‏ سازی نقاط حساس ایران و طولانی کردن آن نتیجه تحقیقات و مطالعات اندیشکده های آمریکایی است.

امام جمعه تبریز گفت: دستانی که می ‏توانند در خلیج‏ فارس و باب‏ المندب جلوی زورگیری شیطان بزرگ را بگیرند در قلب آمریکا نیز می توانند سیطره پوشالی او را به چالش بکشند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *