مدیرعامل باشگاه ماشین سازی مطرح کرد؛

جلسه شبانه دپارتمان داوری ما را ناراحت کرد

آذرنیا در خصوص اتفاقات بازی ماشین سازی و ذوب آهن گفت: جلسه دپارتمان داوری یک ساعت پس از پایان این دیدار ما را ناراحت کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، برنامه فوتبال برتر شامگاه دوشنبه با موضوع بررسی رقابت‌های هفته بیست و پنجم لیگ، از ساعت ۲۲:۳۴ از آنتن شبکه سه سیما پخش شد.

بخشی از این برنامه اختصاص به بررسی مسایل داوری بازی ذوب آهن و ماشین سازی داشت که مدیرعامل سبزپوشان تبریزی با تماس تلفنی روی آنتن آمد.

حسن آذرنیا در این باره گفت: هم تیم ما و هم تیم ذوب آهن به ۳ امتیاز این بازی احتیاج داشت.

وی با بیان اینکه تیم ذوب آهن از داوری این بازی متضرر شده است، افزود: در هر هفته از مسابقات لیگ برتر اشتباهات داوری وجود دارد اما جلسه دپارتمان داوری یک ساعت پس از پایان این دیدار ما را ناراحت کرد.

مدیرعامل باشگاه ماشین سازی گریزی به روز سیاه فوتبال آذربایجان زده و گفت: در بازی تراکتور و نفت تهران هم اشتباه داوری مشهود بود، ولی جلسه‌ای برای بررسی داوری آن بازی برگزار نشد.

وی ادامه داد: سخنگوی ذوب آهن گفته بود باید بازی مجدد تکرار شود، چگونه می‌گویند اظهار نظری بر ضد ما نکرده اند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *