به گزارش تبریز بیدار ، ماشینسازی پس از بردی که در هفته شانزدهم مقابل استقلال به دست آورد، در ۱۴ مسابقه اخیرش عملکرد ضعیفی داشت و با ۱۰ شکست، ۳ مساوی و تنها یک برد، از میانه جدول به رده چهاردهم سقوط کرد و تا قبل از بازیهای امروز و هفته پایانی لیگ، شرایطی داشت که برای بقا در لیگ برتر باید مقابل صنعت نفت به پیروزی دست پیدا میکرد که در حضور محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه به خوبی این کار را انجام داد و موفق شد از سد آبادانیها عبور کند تا بدون توجه به سایر نتایج تیمهای پایین جدول در لیگ برتر بماند.
هفته سیاُم لیگ برتر؛ پنجشنبه: ۹۹/۰۵/۳۰ ؛ ساعت ۲۰:۴۵
استادیوم: سردار شهید قاسم سلیمانی تبریز/ بدون تماشاگر
داور: علی بای/ کمکها: محمدجواد مداح و رامین بابایی؛ داور چهارم: محمدباقر پورباقر/ ناظر: محمدرضا فلاح.
شرح گل
ماشینسازی ۱ – صنعت نفت صفر (دقیقه ۳۸: فردین عابدینی): اتابک زارعی از جناح راست زمین توپ را ارسال کرد که ضربه پشت سر علی آلکثیر را فردین عابدینی با ضربه سر زد تا گل اول ماشینسازی به ثمر برسد.
در حاشیه
* در غیاب سید محمد علوی، مدیر تیم ماشینسازی که در دیدار با تراکتور راهی بیمارستان شده بود، علی اکبرزاده مدیر رسانه این تیم جای او را روی نیمکت پُر کرد.
* میلاد جهانی و اهلشاخه قبل از آغاز دیدار به طرف نیمکت ماشین رفته و رخصت خواستند.
* عزیز معبودی، فرید کریمی و میلاد نوری به طرف نیمکت صنعت نفت رفته و با آبادانیها خوش و بش کردند.
* قبل از آغاز این دیدار طبق رسومات دو مربی به سمت یکدیگر نرفتند!
* ادواردو دوسانتوس برزیلی و محمد قادری، دو بازیکن ثابت ماشینسازی طی هفتههای گذشته، در این دیدار کار را از روی نیمکت آغاز کردند تا افاضلی برای نیمه دوم روی این بازیکنان حساب باز کند.
اتفاق ویژه:
ماشینسازی که روزهای سختی را پشت سر گذاشته و برخلاف نیمفصل اول که میانه جدول حضور داشت و به یک گزینه سقوط تبدیل شده بود، امروز توانست فصل را با موفقیت و برتری مقابل صنعت نفت به پایان برساند تا در سطح اول فوتبال ایران ماندگار شود.
حضور محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه ماشینسازی در ورزشگاه نیز از نکات جالب توجه این مسابقه بود؛ کسی که در نیمفصل دوم کمتر او را در استادیومها دیده بودیم ولی امروز برای حمایت از تیمش این مسابقه را از نزدیک تماشا کرد.
