معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشریح کرد؛

مسافرت‌، علت افزایش ابتلا به کرونا در آذربایجان شرقی

معاون بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: افزایش مسافرت ها به آذربایجان شرقی از علل افزایش دو برابری آمار مبتلایان به کرونا در این استان است.

به گزارش تبریز بیدار ،  عباسعلی درستی با بیان اینکه رعایت دستور‌های بهداشتی در مدارس، نسبتا خوب است افزود: بیشترین میزان آمار ابتلا به کرونا به دلیل رفت و آمدهای مکرر است و لازم است مردم هر جا تخطی از شیوه نامه های های بهداشتی را دیدند، با سامانه‌ی ۱۹۰ تماس گرفته و کارشناسان بهداشت را مطلع کنند.

وی ادامه داد: قطعا این افراد که ۲۰ الی ۳۰ درصد را شامل می‎شوند، در انتشار بیماری نقش دارند، وضعیت کنونی متفاوت از روز‌های اول شیوع بیماری است و کرونا در همه جا انتشار یافته است.

 درستی گفت: میزان رعایت شیوه نامه ‌های بهداشتی از طرف مردم در طول هفته‌های گذشته تقریبا خوب بود اما کافی نیست و برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا باید درصد زیادی از مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

معاون بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: هر چند میزان رعایت و همراهی مردم نسبت به ماه‌های گذشته افزایش یافته است، اما باز هم کافی نیست و با توجه به ضرورت رونق فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی، تداوم فعالیت‌های مختلف و بازگشایی مدارس، رعایت  اصول بهداشتی باید تبدیل به وظیفه‌ای ملی و همگانی شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *