به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی ظهر امروز در جمع کارکنان سپاه عاشورا گفت: وظیفه ما این است که از جان مایه بگذاریم تا انقلاب و نظام پا بر جا بماند و تا به امروز کارنامه سپاه درخشان بوده است و باید در ادامه نیز با قوت به رسالتمان عمل کنیم.
وی در ادامه با گرامیداشت دهه فجر اظهارداشت: مادامی که امام و مردم در یک مسیر باشند، هیچ عاملی موجب لرزش انقلاب نخواهد شد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ادامه داد: در طول تاریخ اسلام سکوت علیه طاغوت حکم فرما بوده ولی در زمان انقلاب این سکوت شکسته شد.
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی دستآوردهای فراوانی داشته است که یکی از آن ها استقرار نظام ولایی بود و برجسته ترین هدف انقلاب اسلامی رساندن انسان خاکی به انسان والا است.
حجت الاسلام حاجی صادقی اظهار داشت: انقلاب به ما حق حیات دارد شکر آن هم ادای حق آن نعمت است. شکر نعمت ولایت فرمانبری از ولایت است. شکر نعمت انقلاب، بهره گیری از این انقلاب است. نگذارید توقف کنیم. باید همیشه از خدا بخواهیم که در راه راست پایدار بمانیم.
وی گفت: حضرت امام بهشتی را داشت،حضرت آقا را داشت، دستغیب را داشت، اشرفی اصفهانی را داشت، مدنی را داشت، قاضی طباطبایی را داشت. در میدان عمل باکری داشت، قاسم سلیمانی را داشت و اینها خودشان را برای ولایت هزینه میکردند؛ اما الان چند نفر عمار در این دوران فتنه داریم.
انتهای پیام/
