پیگیری پرداخت حقوق معلمان خرید خدمت استان؛

اتمام قرارداد با شرکت، عامل تاخیر در پرداخت

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی از تاخیر در پرداخت حقوق معلمان خرید خدمت استان عذرخواهی کرد .

به گزارش تبریز بیدار ، جعفر پاشایی گفت: این معلمان، جزو نیروهای خرید خدمت آموزشی از بخش خصوصی هستند که کسری اعتبار پرداخت قرارداد آنان تامین شده، اما با توجه به اتمام مدت قرارداد منعقده با شرکت طرف قرارداد، پرداخت و تسویه حساب حقوق آنان نیازمند هماهنگی با ذی‌حسابی و دیوان محاسبات و تطبیق با قوانین و مقررات مالی است.

وی با پوزش از معلمان بابت مشکل ایجاد شده که ناشی از تأخیر در تخصیص اعتبار مورد نیاز بوده است افزود: پیگیری‌های لازم در این خصوص مبذول شده است و ان‌شاءالله مشکل مطروحه در شرف حل بوده و مبلغ قرارداد همکاران گرامی پرداخت خواهد شد.

گفتنی است جمعی از معلمان خرید خدمت شاغل در مناطق محروم آذربایجان‌شرقی دیروز با ارسال نامه‌ای سرگشاده به رسانه‌ها از عدم پرداخت حق و حقوق خود در ۱۴ ماه گذشته شکایت کرده بودند.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *