ورود استاندار به حواشی آ.پ؛

معوقات معلمان را در کمترین فرصت بپردازید

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر پیگیری افزایش سهم معلمان از طرح‌های خدماتی نظیر مسکن ملی، گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان برای پرداخت مطالبات معوقه معلمان در کمترین فرصت متعهد باشد.

به گزارش تبریز بیدار ، عابدین خرّم در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با قدردانی از خیران حوزه تعلیم و تربیت، گفت: نگاه مصرفی به دستگاه عظیم و انسان‌ساز آموزش و پرورش، خطاست و این حوزه را باید به دید سرمایه‌گذاری و زیربنایی ببینیم.

وی با تأکید بر احصای نیازهای کمی‌و کیفی آموزش و پروش و تلاش برای تأمین اعتبارات مورد نیاز آن، افزود: مناسب‌سازی و تلاش برای متنوع‌سازی محیط‌های آموزشی از جنله اولویت‌های شورای آموزش و پرورش استان است.

خرّم همچنین تبیین سند تحول برای فرهنگیان و معلمان را خواستار شد و گفت: اقتضائات استانی باید در اجرای این سند لحاظ شده و نظارت مستمر و روش‌مند بین دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش انجام شود تا جریان آموزشی ما مختل نشود.

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر پیگیری افزایش سهم معلمان از طرح‌های خدماتی نظیر مسکن ملی، گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان برای پرداخت مطالبات معوقه معلمان در کمترین فرصت متعهد باشد.

خرّم درخصوص بازگشایی مدارس نیز گفت: باید پایش و رصد مستمر انجام گیرد تا لطمه‌ای از ناحیه بیماری کرونا به دانش‌آموزان وارد نشود و این بازگشایی‌ها، تجربه مدیریت دوران کرونا را به فراموشی نسپارد.

وی همچنین بر توجه جدی به مناطق دارای آسیب‌های اجتماعی و تأمین امکانات آموزشی در نقاط محروم تأکید کرد و از دانشجویان جهادی که در دوران کرونا، برای آموزش دانش‌آموزان در این مناطق همت گماشتند، قدردانی کرد.

گفتنی است مدتی است عدم پرداخت معوقات ۱۵ ماهه معلمان مناطق محروم آذربایجان شرقی رسانه ای شده ولی تاکنون خبری از پرداخت این معوقات منتشر نشده است.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *