در حاشیه بازدید از پروژه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز مطرح شد؛

پیشرفت ۲۳ درصدی بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی

تور رسانه ای معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز چهارشنبه برگزار شد و آخرین وضعیت پروژه های این دانشگاه تشریح شد.

به گزارش تبریز بیدار ، مصطفی صالحی مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بازدید از پروژه های در دست احداث به کلینیک دندانپزشکی این دانشگاه اشاره کرده و گفت: این دانشگاه در کنار کارهای آموزشی، درمانی و بهداشتی نیازمند آماده شدن برخی زیرساخت ها است تا بتواند رسالت آموزش و پژوهش را به مقصد برساند.

وی اذعان کرد: یکی از این زیرساخت ها توسعه فضاهای فیزیکی و عمرانی دانشگاه است، آموزش و پرورش فقط یک مدرسه می سازد اما دانشگاه مجبور است برای ساختن یک خانه بهداشت در یک روستا، یک دانشکده و آزمایشگاه و کلینیک بسازد. برای همین دامنه پروژه های عمرانی دانشگاه از شاخه های مختلف تشکیل یافته است.

کلینیک دولتی دندانپزشکی در انتظار مصوبه ریاست جمهوری

صالحی به ساخت دانشکده، بیمارستان و کلینیک دندانپزشکی در این پروژه اشاره کرده و گفت: در بحث دندانپزشکی ما یک دانشکده داشتیم و طراحی آن برای بیست سال قبل بود، فردی که، عقب مانده ذهنی، معلول یا زندانی است و یا کسی که مرض قند دارد برای کارهای دنداپزشکی در تبریز به کجا باید برود؟ در کشور جایی بنام بیمارستان دنداپزشکی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: هزینه های دندانپزشکی زیاد است، در کلینیک دندانپزشکی با قیمت های دولتی و بیمه ای به مردم خدمات می دهند.

وی ادامه داد: برخی رشته ها مانند ایمپلنت که به تازگی بوجود آمده باعث شده تا ما دانشکده را توسعه دهیم. در این راستا این محل به متراژ ۶۵۰۰ متر مربع در حال توسعه است، بعد توسعه یافتن این پروژه، دانشکده ما به دانشکده و بیمارستان و کلینیک تبدیل خواهد شد.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مختصات این پروژه اشاره کرده و گفت: اینجا با زیرزمین جمعا پنج طبقه است. نزدیک ۷۰ میلیارد تومان برای احداث و تکمیل آن پول لازم است. گفتنی است این پروژه تا الان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: هزینه ای که تا بحال خرج شده بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بوده است. ما از نیمه دوم پارسال این پروژه را شروع کرده ایم.

صالحی گفت: این پروژه ملی است و پول آن را باید دولت بپردازد. کل پولی که در سال ۱۴۰۰ به ما داده اند ۱۰ میلیارد تومان بوده است. اگر اینگونه باشد زمان اتمام پروژه طولانی خواهد شد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در نظر داریم تا در سفر رئیس جمهور به تبریز از ایشان درخواست کنیم تا این پروژه را جزو مصوبات ریاست جمهوری بگذارند. اگر مقدار پولی که گفته شد به ما بدهند این پروژه در عرض یک سال کاری به اتمام می رسد.

وی با تاکید بر اینکه واگذاری آن نیز از طریق مناقصه خواهد بود اظهار داشت: ما با هزینه های دولت نمی توانیم این‌همه پروژه را به اتمام برسانیم لذا از خیر ها نیز کمک می گیریم.

Image title

متمرکز شدن خوابگاه دانشجویان دختر در دانشگاه

صالحی در ادامه  به ساخت خوابگاه متمرکز دخترانه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرده و گفت: یکی از مشکلات ما در خصوص خوابگاه دختران بود، خوابگاه های دختران به صورت پراکنده در شهر وجود داشتند ما مجبور بودیم رفت و آمد دختران از خوابگاه ها تا اینجا و برعکس را با سرویس انجام دهیم. همچنین هربار غذاها از دانشگاه به خوابگاه ها منتقل می شد و بسیاری مشکلات و خطرات در این باره بوجود آمده بود.

وی افزود: همچنین وقتی دختران خارج از سایت دانشگاه قرار می گرفتند برخی مشکلات اخلاقی بوجود می آمد و هیچ کنترلی در این باره وجود نداشت.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: برنامه ما ساخت خوابگاه در داخل سایت بود، در سال ۱۳۹۵ طراحی این خوابگاه شروع شده است.

صالحی در خصوص این پروژه گفت: نزدیک ۲۸۶ سوییت به متراژ ۶۵ متر مربع وجود دارد، زیر بنای کلی آن نیز ۴۲۰۰۰ متر مربع می باشد که ظرفیت پذیرش ۲۳۰۰ دانشجو را در خود دارد.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه این خوابگاه هر آنچه یک دانشجو لازم دارد را داراست گفت: ۹ مغازه مختلف در اینجا طراحی شده است تا تمام نیازهای دانشجوهای اسکان یافته را برطرف کند. در طبقه همکف آن سالن ورزشی، سالن مطالعه، سالن غذاخوری، آمفی تئاتر و خشک شویی وجود دارد.

وی افزود: هشت سوییت در طبقه همکف نیز برای برخی افراد معلول و بیمار تخصیص یافته است. همچنین آن سوییت ها برای برخی والدین شهرستانی که برای دیدار فرزندشان آمده اند می باشد. همچنین در این خوابگاه چهار حیاط مرکزی وجود دارد که طراحی آن به گونه ای است که دختران برای ورزش در آنجا راحت باشند.

Image title

پژوهشگاه ربع رشیدی در دست احداث

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه این بازدید به ساخت پژوهشگاهی به نام ربع رشیدی اشاره کرده و گفت: پژوهشگاه ربع رشیدی ۳۰ هزار متر مربع زیربنا دارد. برای اتمام پروژه ای با این زیربنا حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان پول لازم است، مقدار پیشرفتی که در اینجا انجام شده ۳۰ درصد می باشد و پیمانکار آن قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) است.

وی تاکید کرد: روز به روز در علم پزشکی پیشرفت ها بیشتر می شوند. لذا نیاز بود جایی برای تحقیقات در راستای رشته های جدید پزشکی ، دارویی و بالینی ساخته شود. این پژوهشگاه برای همین منظور طراحی شده و در حال ساخت است.

وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۳۹۶ شروع شده است، این پروژه به صورت دو برج ۱۲ طبقه می باشد که سه طبقه آن زیر زمین قرار دارد.

صالحی اظهار داشت: این پروژه، بزرگ است و ما با اینکه از تمام ظرفیت های قانونی استفاده می کنیم، باید پول به دستمان برسانند. تخمین ما برای اتمام پروژه نیمه اول ۱۴۰۲ است اما به شرطی که پول آن تامین شود.

وی تصریح کرد: تا بحال ۲۵ میلیارد تومان برای این پروژه پول خرج شده است. دانشگاه علوم پزشکی در بحث پژوهش یکی از دانشگاه های رتبه اول و دوم کشور می باشد.

Image title

پیشرفت ۲۳ درصدی بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی تبریز

وی در ادامه بازدید از پروژه ها در مورد بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی گفت: این بیمارستان با ۱۴۵ هزار مترمربع زیربنا جزو ۱۰ بیمارستان بزرگی است که در سال ۱۳۹۵ برای ساخت در شهرهای مختلف کشور مطرح شد اما از بین ۱۰ بیمارستان مطرح شده، تنها این بیمارستان است که به‌عنوان بزرگترین بیمارستان کشور در تبریز اجرا شده است.

صالحی در ادامه گفت: این پروژه با ۱۲۵ هزار متر مربع ۲۳ درصد پیشرفت داشته و ۲۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی خاطر نشان کرد: برآورد ما در خصوص این پروژه هزار میلیارد تومان است و در صورت تامین اعتبار لازم، تا ۴ سال به پایان خواهد رسید.

Image title

افتتاح بیمارستان تخصصی کودکان تا یکماه آینده

صالحی در خصوص بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر گفت: بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی کودکان جایگزین بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی کودکان تبریز خواهد بود، این بیمارستان تخصصی ترین بیمارستان کودکان می باشد و ۵۴۰ تختخواب دارد.

وی گفت: این بیمارستان دارای قسمت‌های مختلفی از جمله فیزیوتراپی، پیوند، قلب، اتاق عمل، بهش مراقبت‌های ویژه نوزادان می باشد که تا آخر این ماه بیماران پذیرش خواهند شد.

صالحی در پایان گفت: در حیاط این بیمارستان مهمان سرا احداث شده است تا همراه بیمارستان در آنجا استراحت کند و کل مجموع ۵۵ هزار متر مربع می باشد.

Image title

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *