به گزارش تبریز بیدار ، در جلسه امروز شورای شهر تبریز عباس رنجبر با ۹ رای که همگی امضا کننده طرح استیضاح بودند از کسوت شهرداری تبریز کنار رفت.
در ادامه بر سرپرستی شهرداری تبریز رای گیری شد که مهدی یوسفی معاون سابق حمل نقل با ۸ رای سرپرست شد.
نکته جالب اینکه از ۹ عضوی که پای ثابت استیضاح شهردار تبریز بودند یک نفر در انتخاب سرپرست از ائتلاف استیضاح طلبان خارج شده است.
آقایان رسول برگی، یاسین بجانی، علیرضا باغبان، فریدون بابایی اقدم، پرویز هادی، روح الله دهقان نژاد، شهرام دبیری، سید کاظم زعفرانچیلر و خانم حکیمه غفوری ۹ استیضاح طلب شهردار تبریز بودند.
تاکنون هیچ یک از اعضا رای خود را شفاف نکرده اند و معلوم نیست کدام یک از ۹ نفر از این جمع خارج شده البته حدس هایی زده می شود که قطعی نیست.
گفتنی است آقایان روح الله رشیدی، غلامرضا احمدی، احد صادقی و محمدحسن اسوتچی ۴ عضو مخالف استیضاح رنجبر بودند که هیچ کدام به سرپرستی یوسفی رای نداده اند.
انتهای پیام/
