به گزارش تبریز بیدار ، بدنبال عزل عباس رنجبر از شهرداری تبریز با ۹ رای شورای شهر تبریز، یونس فاتح مدیرعامل مستعفی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز در ادعاهای بی پرده ای علیه برخی اعضای شورای شهر و برخی افراد ذینفوذ شهر مطرح کرد.
وی از پشت پرده برخی فشارهای اعضای شورای شهر تبریز علیه شهردار سابق گفته و هجمه هایی علیه چند عضو شورا وارد کرد.
فاتح که با قاطعیت از پشت پرده ها می گفت، از استخر VIP یک عضو شورا سخن گفته و پیرامون جوسازی یک روحانی تبریزی بدلیل عدم اختصاص اتوبوس به سفر زیارتی از سوی رنجبر ادعایی مطرح کرد.
این مدیر مستعفی همچنین گفت: کاش آقای رنجبر بزرگواری نمی کرد و از پشت پرده ها می گفت و مردم باید بدانند آن مامور شهرداری که به یک معلول جسارت کرد، آدم کدام عضو شوراست.
فاتح ادامه داد: کاش آقای رنجبر می گفت کدام عضو شورا اصرار داشت مسئول دفترش را بعنوان مدیرعامل سازمان سیما و منظر منصوب کند.
وی همچنین تمام اعضای شورای شهر به جز روح الله دهقان نژاد را به مناظره فراخواند.
این اظهارات واکنش های زیادی در فضای مجازی داشت و در جلسه امروز شورای شهر بدان پاسخ داده شد.
علیرضا نوای باغبان طی سخنانی از هیات رئیسه خواست تا به موضوع ورود پیدا کند و از حیثیت و آبروی اعضای شورا دفاع کند.
️وی البته تهدید به اقدام مقتضی هم کرد.
حجت الاسلام برگی رئیس شورای شهر نیز در پاسخ به فاتح گفت: فردی که مامور به خدمت آمده و می داند که با کنار گذاشتن او، چندان میلیون در حقوقش ضرر می کند باید هم چنین سخن بگوید.
انتهای پیام/
