تنها کاندید شهرداری تبریز:

لابی نکرده ام / گفته اند شهرداری تبریز خطرناک است!

شریف زاده در جمع اعضای شورای شهر تبریز به ارایه برنامه های خود برای تصدی شهرداری تبریز پرداخت.

به گزارش تبریز بیدار ، در جلسه فوق العاده صبح امروز شورای شهر تبریز سعید شریف زاده تنها کاندید تصدی شهرداری تبریز در ارائه برنامه های خود گفت: هیچ گونه لابی نکردم و از کسی درخواست نکرده ام تا مرا به عنوان شهرداری مطرح کنند، همه توصیه می‌کردند که شهرداری خطرناک است و مسئولیت قبول نکنم‌.

وی اذعان کرد: اصالتا اهل تبریز هستم برای همین تمایل دارم برای خلق بعضی از آثار در این شهر خدمت کنم‌.

شریف زاده  خاطر نشان کرد: سلایق مختلف می باشد و بعضی از افراد اعتقاد دارند نباید افراد نظامی در پست های مدیریتی باشند و بعضی از افراد هم اعتقاد دارند باید فرد تخصص لازم را داشته باشد.

وی با بیان اینکه جایگاه تبریز همیشه مورد توجه بوده و تبریز یک محور و الگو می باشد، گفت: شهر تبریز یک زمانی با شیراز و اصفهان مقایسه میشد ولی الان با یزد و کرمانشاه مقایسه میشود و باید سطح شهر تبریز بالا برود.

 کاندیدای شهرداری تبریز اعلام کرد: اکثرا شهر ها با موضوع حاشیه نشینی درگیر هستند ولی شهر مشهد توانسته حاشیه نشینی را رفع کنند.

وی در ادامه اذعان کرد: تمامی مدیران به روزمرگی مبتلا شده اند و پروژه ای که باید در عرض ۴ ماه تمام شود ۴ سال طول می کشد، باید نگاه اجتماعی داشته و به شهرداری به عنوان فرا جزیره ای نگاه داشته باشیم‌.

شریف زاده گفت: باید تلاش کنیم شهر تبریز به شهر بدون بیکار تبدیل شود.

وی افزود: در خصوص مجموعه مدیریتی هرکسی بر سر کار می‌آید افراد خودشان را می‌آورند و کسانیکه که در شهرداری هستند و لایق هستند را نادیده می‌گیرند.

شریف زاده یا اعلام اینکه یک سری از کارکنان شهرداری مورد بی مهری قرار می گیرند، خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد این افراد را شناسایی کنیم و در پست های مدیریتی از این افراد استفاده کنیم.

کاندیدای شهرداری تبریز افزود: باید موضوع تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری حل شود.

وی گفت: روحیه تعامل دارم و معتقد نیستم سلایق سیاسی داشته باشیم‌.

شریف زاده در ادامه گفت: در طول خدمتم با کسی مشکل نداشته و برای تمامی کارها صبر دارم و برای کارهایی که کرده ام منتی ندارم و افتخارم این است تمامی کارهایم بخاطر مردم بوده است.

سوال

حکیمه غفوری: راهکارتان برای این مشکلات چیست؟ در مورد وضعیت استخدامی خودتان توضیح بدهید؟ چه برنامه ای برای بحث درآمد پایدار دارید؟

شریف زاده در پاسخ به سوالات گفت: برای تمامی مشکلات راهکار و برنامه دارم و از نقطه نظرات شورا استفاده خواهم کرد و بهترین نفرات را در پست های مدیریتی جایگزین خواهم کرد.

وی در رابطه با بحث اشتغال خود افزود: من جانباز در حال اشتغال هستم و تا ۶۵ سالگی می توانم کار کنم‌، خودتان هم استعلام کنید چون نمی خواهم اعضای شورا در این رابطه ابهام داشته باشند‌.

شریف زاده گفت: در سرمایه گذاری داخلی و خارجی با مدیر عامل بخش های خصوصی و بانک ها صحبت خواهیم کرد و تمامی کارها تحت نظارت شورا خواهد بود‌.

کاندیدای شهرداری تبریز خاطر نشان کرد: فعلا لیستی برای انتخاب مدیران ننوشته ام و این اطمینان را برای اعضای شورا می دهم که با هماهنگی آنها خواهد بود‌.

سوال 

اسوتچی: نظر شما در رابطه با شهر اسلامی چیست؟ 

شریف زاده تشریح کرد: در بحث شهر اسلامی الگوهای ثابت وجود دارد و الگوهایی خاص برای پوشش افراد وجود دارد و در این رابطه باید سلسله اقدامات فرهنگی تدبیر شود و باید رفتار هایمان هم اسلامی شود.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *