پیگیری رسانه ای؛

چند و چون تجمع کارگران مس سونگون / دروغی به نام برخورد فیزیکی

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی پیرامون تجمع صنفی کارگران مس سونگون توضیحاتی ارایه داد.

به گزارش تبریزبیدار، حسین فتحی در خصوص علت تجمع صنفی کارگران پیمانکاری مجتمع مس سونگون افزود: عدالت در پرداخت حقوق کارگران همراه با سختی کار اجرا شده و امسال حقوق معوقه در این شرکت نداریم.

وی ادامه داد: طرح استقلال مس سونگون با دستور رئیس جمهور در سفر اخیر هیئت دولت به استان در حال اجرا است و بسیاری از مشکلات این شرکت حل خواهد شد.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تصریح کرد: کارگران نباید فرصت سوء استفاده معاندان و بدخواهان کشور را  از خواسته های صنفی خود بدهند و اگر تجمعی صورت می گیرد نباید به روند کار و تولید و نظم و استفاده مطلوب از ذخایر معدنی خلل وارد کند.

وی گفت: بر خلاف ادعاهای رسانه های معاند برخورد فیزیکی با کارگران صورت نگرفته و نیروهای پلیس با حضور در این شرکت تجمع صنفی کارگران را هدایت کردند.

گفتنی است جمعی از کارگران شرکت های تابعه مجتمع مس سونگون ورزقان طی روزهای اخیر با برگزاری تجمعی یکسان سازی حقوق دریافتی خود را  با کارکنان این مجتمع خواستار شدند.

 این گونه تجمع سال گذشته چندین بار در این مجتمع شکل گرفته بود و مسئولان استان و شهرستان و دستگاههای ذی ربط قول حل مشکل را دادند و میزان دریافتی کارگران شرکت های تابعه مس سونگون هم اکنون افزایش قابل توجهی یافته و از مزایای غیرنقدی هم برخوردار شده اند اما همچنان برخی کارگران خواستار همسان سازی حقوق با کارکنان رسمی این مجتمع هستند.

حدود ۴ هزار نفر در شرکت های تابعه مجتمع مس سونگون ورزقان کار می کنند.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *