به گزارش تبریزبیدار، دکتر مسل نجفی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه غذای سالم و کافی زیر بنای سلامت می باشد، گفت:جنگ اوکراین و روسیه و کرونا نشان داد تامین مواد غذایی چالش برانگیز بوده و توانستیم این موضوع را مدیریت کنیم.
وی افزود: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، هر ساله ۶۰۰ میلیون نفر با غذای ناسالم مریض می شوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ نوع بیماری از طریق غذای ناسالم ایجاد می شود.
وی در ادامه گفت: در سال ۱۴۰۰ محصولات غذایی ایران به ۳۴ کشور خارجی و امسال در سال به ۴۴ کشور صادر شده است.
نجفی بیان داشت: طی یکسال اخیر اقلام نمونه برداری شده از واحد های تولیدی مواد خوراکی و آشامیدنی استان ۳۷۷۸ مورد بوده است.
وی اظهار داشت: شاهد کاهش ۲۰ درصدی نمک و قند های ساده در پروانه های ساخت مواد غذایی صنعتی تولیدی در استان در طی ۵ سال بودیم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۳ محصول استان تندیس ایمنی و سلامت را دریافت کرده اند، افزود: اجرای برنامه های آموزشی برای افزایش دانش و ارتقای عملکرد مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان برگزار شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پایان تاکید کرد: تمام داروهایی که تولید می شود، استاندارد ها را طی می کنند.
انتهای پیام/
