مسئول قرارگاه فضای مجازی سپاه عاشورا:

چه اتفاقی باید بیفتد تا تولید محتوای فضای مجازی را جدی بگیریم؟

چهارمین رویداد ۴۸ ساعته تولید محتوای دیجیتال استان با هدف تولید و حمایت از آثار فاخر مجازی به همت قرارگاه فضای مجازی بسیج آذربایجان شرقی افتتاح شد.

به گزارش تبریزبیدار، غلامرضا سیفی مسئول قرارگاه فضای مجازی سپاه عاشورا صبح امروز در مراسم افتتاحیه چهارمین رویداد ۴۸ ساعته تولید محتوای دیجیتال استان اظهار داشت: چه اتفاقی باید بیفتد تا تولید محتوای فضای مجازی را جدی بگیریم و متوجه اهمیت آن شویم؟

وی با اشاره به تحولات دنیای امروز گفت: طبقه ای که به شدت آسیب دیده، دانش آموزان می باشد و راهی به غیر از تولید محتوا نداریم. کسانی که با نگاه سلبی رفتار می کنند نمی خواهند به خودشان زحمت بدهند و‌ آنها ذائقه های قشر نوجوانان را نمی شناسند.

 

 

وی با بیان اینکه نباید بگذاریم مسئولین صورت مساله را پاک کنند، گفت: برگزاری این رویدادها اگر ذهن مسئولان را درگیر کند، برای ما کافی می باشد. تا زمانی که ذائقه مردم را نشناسیم به همین روال پیش خواهیم رفت و راه برون رفت از این وضعیت تولید محصولات فاخر می باشد.

مسئول قرارگاه فضای مجازی سپاه عاشورا با تاکید بر پیام دار بودن برگزاری این رویداد گفت: مسئولین باید پای کار بیایند تا فضای مجازی پشتیبانی شود.

 

 

وی تصریح کرد: تولید محتواهای تاثیر گذار و فاخر می تواند ذهن و باورهای دانش آموزان را تغییر بدهد.

سیفی خاطر نشان کرد: این جمع شکل گرفته ها تا آقایان مسئول بدانند که جوانان ما این ظرفیت را دارند تا آثار فاخر تولید کنند و در مقابل دشمنان کم نیاورند.

 

 

وی، در پایان بر حمایت و پشتیبانی از آثار تولیدی دیجیتال فاخر توسط فضای مجازی بسیج تاکید کرد.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *