به گزارش تبریزبیدار، یعقوب هوشیار در حاشیه دومین نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگار تبریزبیدار در خصوص تدابیر برای ترافیک اعصاب خرد کن بزرگراه آزادی گفت: کم لطفی های بعضی سازمان ها مانع از اعمال صحیح سیاست های ترافیکی شهرداری می شود.
وی افزود: درصدد هوشمندسازی چراغ های راهنمایی هستیم تا دسترسی شهروندان در را میسر و نوسانات حمل و نقلی را تکمیل کنیم.
شهردار کلانشهر تبریز اضافه کرد: خط دوم BRT در مسیر های آبرسان به نصف راه در دست بررسی و مطالعه می باشد و امیدواریم سال آینده بتوانیم این کار را شروع کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه موضوع حمل و نقل عمومی یکی از. معضلات جدی کلانشهر تبریز می باشد و در این خصوص اقداماتی انجام شده، گفت:۳۵۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کرده ایم. با جذب رانندگانی که انجام خواهیم داد امیدواریم بتوانیم ضعف این حوزه را جبران کنیم.
هوشیار اظهار داشت: در حوزه تاکسیرانی نیز مجوز نوسازی دو هزار تاکسی را با وام های کم بهره از شورا گرفتیم.
وی در مورد پروژهای شهری نیز گفت: در کلانشهر تبریز ۷۷ پروژه را شناسایی کرده ایم که در ایام گذشته شروع شده و به دلیل مشکلات ، ناقص مانده اند و در عمده موارد از پیمانکاران خلع ید شده است.
شهردار تبریز خاطر نشان کرد: در حوزه پسماند یکی از پیمانکاران خلع ید شده و دیگری هم خلع ید خواهد شد و در سال آینده آثار آن را شاهد می شوید.
وی در مورد آسیب های اغتشاشات اخیر به شهر نیز گفت: در اغتشاشات اخیر برای کلانشهر تبریز ۲۲ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.
شهردار کلانشهر تبریز با بیان اینکه شهرداری نمی تواند جور سازمان های دیگر را بکشد، افزود: یک عده از افراد شهرداری را هم عرض مجموعه دولت می بینند. ما سر قولمان هستیم و تمامی پروژه ها را روزشمار کرده ایم و اینکه یک پروژه عقب بماند قابل قبول نمی باشد.ا
هوشیار در خصوص مشکلات اتوبان شهید کسایی گفت: توبان شهید کسایی در اختیار شهرداری نمی باشد و به اداره راهداری اختصاص دارد ولی بخاطر مردم مجبور به مداخله هستیم.
وی خاطر نشان کرد: در سفر دولت، اعتباری به اتوبان شهید کسایی اختصاص پیدا کرد و تلاش بر این داریم معضلات این اتوبان رفع شود.
شهردار کلانشهر تبریز تاکید کرد: در انتخاب مدیران حوزه ای با کسی تعارف ندارم و اگر در این خصوص انتقادی داریم باید بر اساس ارزیابی باشد. هیچ انتصابی به توصیه اعضای شورا نداشته ام، تعامل با اعضای شورا فقط در راستای منافع مردم می باشد و اختلاف سلیقه موضوعی طبیعی می باشد.
وی در مورد فعالیت شهرداری در حوزه ورزش نیز گفت: شهرداری در رابطه با ورزش نگاه حرفه ای ندارد و بخاطر استعداد یابی تلاش می کند.
هوشیار بیان داشت: در محله های آسیب پذیر فرهنگسرا و مجموعه های ورزشی را احداث خواهیم کرد.
انتهای پیام/
