یاسین بجانی در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص گره های کور ترافیک در نقاط مختلف تبریز اظهار داشت: من خودم هم در این ترافیک ها ساعت ها معطل شده ام و مثل همه طی کردن یک مسیر ۵ دقیقه ای برایم ۴۰ دقیقه آب خورده است!
وی افزود: درست است که باید برای روان تر شدن ترافیک باید اقداماتی انجام شود اما اگر علاوه بر ایجاد و اعمال اصلاحات، همشهری های عزیز نیز باید از حمل ونقل عمومی استفاده کنند تا در کنار تدابیر دیگر، ترافیک را به حداقل برسانیم.

پل کابلی تا چایکنار؛ میدان فهمیده و یوسف آباد تا آزادی و کمربندمیانی تا نظام پزشکی
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری شورای شهر تبریز در رابطه با تدابیر اندیشیده شده برای ترافیک سنگین در برخی مسیرهای پرتردد افزود: چند طرح در دستور کار داریم، یکی از این پروژه ها که در روان شدن ترافیک بسیار موثر خواهد بود، چهارگانه شدن خطوط بیآرتی است. الان فقط یک مسیر بیآرتی در شهر وجود دارد ولی در برنامه ما، سه مسیر دیگر نیز برای بیآرتی طراحی شده است؛ یک خط از مسیر پل کابلی و چایکنار تا پایین، یک خط از میدان فهمیده و یوسف آباد تا خیابان آزادی، و یک خط هم از مسیر کمربند میانی تا نظام پزشکی.

شناسایی معابر پرترافیک
وی با بیان اینکه با برخی اصلاحات هندسی می توان به روان تر شدن ترافیک کمک بزرگی کرد، افزود: معابر، چهارراه ها و تقاطع هایی که باعث ایجاد ترافیک می شوند به تازگی شناسایی شده اند و هفته آتی جلسه تخصصی در این مورد برگزار خواهد شد و تصمیمات لازم اجرایی خواهند شد.
در توزیع اتوبوس های جدید بالاشهری و پایین شهری نداریم
بجانی با اشاره به انجام مطالعات در خصوص بحث ترافیک و راه اندازی خطوط جدید بیآرتی گفت: اتوبوس های جدیدی خریداری شده اند که در این طرح به کارگیری خواهند شد و برای تمامی مناطق به صورت عادلانه توزیع خواهد شد؛ یعنی هم بالاشهری ها و هم پایین شهری ها می توانند از این اتوبوس ها جدید استفاده کنند و به تمام نقاط شهر دسترسی داشته باشند و مثل الان نیست که اتوبوس ها مردم را از هر طرف جمع می کنند و در هسته مرکزی شهر و در بازار پیاده می کنند و این کار هم باعث آلودگی و هم ترافیک می شود.

چند زمانه کردن چراغ راهنمایی در لاله؛ آری یا نه؟
عضو هیات رئیسه شورای شهر تبریز همچنین در رابطه با چندزمانه کردن چراغ های راهنمایی در چهارراه های پرتردد از جمله چهارراه لاله گفت: قبلا برخی نقاط حادثه خیز شناسایی شده و مشکل آنها رفع شده است و به همین خاطر آمار تصادفات هم ۳۵ درصد نسبت به سال گذشته کمتر شده است. متاسفانه در تقاطع ها، برای چراغ های راهنمایی، طول ترافیک در نظر گرفته نشده است؛ مثلا در یک مسیر ۱۰۰ دستگاه ماشین پشت سرهم ایستاده اند و در مسیر دیگر فقط ۲۰ دستگاه ماشین پشت چراغ وجود دارد ولی زمان چراغ سبز برای هردو مسیر ۳۰ ثانیه است.

بجانی بیان داشت: حتی در برخی نقاط شهر، وجود چراغ راهنمایی نه تنها لزومی ندارد بلکه باعث ایجاد ترافیک شده است و باید حل شود.
انتهای پیام/
