شهردار تبریز؛

بافت فرسوده شهری رو به افزایش است

شهردار تبریز گفت: مطابق برنامه ششم توسعه، سالانه باید ۱۰ درصد بافت فرسوده شهرها احیا می شد ولی شاهد رشد و افزایش بافت فرسوده شهری در کشور هستیم.

به گزارش تبریزبیدار ، یعقوب هوشیار، در نشست تخصصی آموزه‌های زلزله بم در تبریز افزود: محوریت توسعه همه‌جانبه کشورها در دنیا منوط به توسعه کلانشهرها است و از این رو نظام تاب آوری شهری و مدیریت بحران در کلانشهرها باید مورد توجه دولت قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به تاب‌آوری شهری در بلایای طبیعی، اظهار کرد: یکی از شاخص های توسعه پایدار شهر، توجه به تاب‌آوری شهری در بلایایی طبیعی همانند زلزله و وضعیت کشور در خصوص مواجه با بلایایی طبیعی است.

شهردار تبریز گفت: نرخ جمعیت‌پذیری شهرها با سرعت بالایی در کشور در حال افزایش است اما نظام فنی و برنامه‌ریزی هم وزن با اهمیت این مساله پیشرفت نمی‌کند.

وی با تاکید بر اینکه بافت فرسوده از معضلات مهم کلانشهرها محسوب می شود، ادامه داد: به عنوان طراحان شهری باید نگاه نقادانه‌ای به مسایل شهری داشت و جایگاه خود را در اجرای برنامه‌ مدون پنج ساله مشخص کرد.

وی با انتقاد از عملکرد شهرداری‌ها در عمل به طرح‌های تفصیلی، یادآوری کرد: در عمل به طرح های تفصیلی در کلانشهرها حتی پیشرفت ۳۵ درصدی حاصل نشده و عیار عملکرد ما در مواقع بحرانی مانند زلزله مشخص خواهد شد.

شهردار تبریز گفت: در سال های اخیر نگاه مدیران، نظام مهندسی و دانشگاه‌ها در موضوع بازآفرینی شهری ارتقا یافته و باید دستگاه های متولی توجه ویژه ای به این موضوع بکنند.

وی با اشاره به مخاطرات طبیعی بالا در کلانشهرهای کشور از جمله تبریز، ادامه داد: باید در نظام‌مندی مسایل، پیشگیری و آمادگی و مقابله با بحران و بازسازی در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *