به گزارش تبریزبیدار، کوروش زارعی دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی امروز در جمع خبرنگاران در تبریز ضمن اشاره به کار پژوهشی در جشنواره تئاتر رضوی گفت: ما در دوره های قبل به این نتیجه دست پیدا کردیم که برخی از جشنواره های محتوایی متاسفانه از نظر موضوع و محتوا به بن بست خورده اند و باعث شده کیفیت این جشنواره ها پایین بیاید و ما در جهت بهبود این موضوع کار پژوهشی را درمان ماجرا دیدیم.
وی افزود: در شانزدهمبن دوره جشنواره تئاتر رضوی کار پژوهشی در دستور کار قرار گرفته است و باید آثار از جنبه های مختلف علمی و عملی بررسی شود.
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی گفت: شخصیت امام رضا (ع) جنبه علمی، سیاسی، حکومتی و سیره ها و ابعاد مختلفی دارد و شرکت کنندگان نباید تنها موضوع شفا و .. را در نظر بگیرند بلکه باید به دریای بیکران شخصیت ایشان بپردازند.
زارعی در ادامه به مردمی بودن آثار اشاره کرد و گفت: آثار نه تنها جنبه داوری و اجرایی باید داشته باشند بلکه باید جنبه مردمی نیز داشته باشند که ما بتوانیم در کنار مردم و برای مردم نیز اجرا کنیم.
وی از تمامی هنرمندان سراسر کشور خواستار شرکت در این جشنواره شد و گفت: امسال هزینه ها چندین برابر شده است و خبر خوشی برای همه ما است چرا که هنرمندان میتوانند کارهای باکیفیتی را ارائه دهند و بتوانیم آثار زیبایی را به جشنواره فجر معرفی کنیم.
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در پایان از بین المللی بودن جشنواره خبر داده و گفت : ما در تلاش هستیم تا هنرمندان سایر کشور های اسلامی را نیز در این جشنواره جذب کنیم اما نیازمند اسپانسر هستیم که امسال تلاش خود را می کنیم اما از جشنواره های بعدی حتما بدنبال نتیجه صد در صدی خواهیم بود.
گفتنی است امسال شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی به میزبانی شهر تبریز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
