به گزارش تبریز بیدار ، چای زمستانی نه تنها آسان بوده بلکه دارای عطر و طعم فوق العادهای نیز میباشد که شیرینی آن نیز کاملا طبیعی است و خوراک روزهای سرد زمستان است.
طرز تهیه: پس از جوش شدن آب داخل قوری حدود ۲-۳ دقیقه صبر کنید و سپس ۱ قاشق چای سیاه و یک قاشق چای خوری نیز غنچه گل محمدی به آب اضافه کنید و بگذارید ۵-۱۰ دقیقه دم بکشد و سپس آن را نوش جان کنید، میتوانید با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری شیر بادام به این چای نیز از خواص بادام در فصل زمستان بهرهمند شوید.
آویشن
آویشن شهرت فراوانی در تقویت و ضدعفونی کردن بدن دارد. دمنوش آویشن برای باز شدن بینی بسیار مناسب است. این گیاه بخشها و اعضای درونی بدن را تمیز و ضدعفونی میکند. اگر به شدت سرماخوردهاید و سرفه امانتان را بریده است هر روز سه تا پنج فنجان دمنوش آویشن میل کنید.
تحقیقات نشان داده که نوشیدن یک فنجان چای آویشن برای جلوگیری از بیماری آلزایمر، درمان گلودرد، سرفه و سرماخوردگی، درمان سوزش سر دل و معده درد مفید است.
طرز تهیه: کافیست یک قاشق چای خوری پودر یا گیاه خشک شده آویشن را به ۴ فنجان آب داغ داخل قوری اضافه کرده و ۱۵ دقیقه صبر کرده تا خوب دم بکشد و سپس آن را میل کنید. برای اثر بخشی بیشتر و درمان سرماخوردگی در فصل زمستان نیز میتوانید مقداری پودر زنجبیل یا دارچین نیز به آن اضافه کنید.
انتهای پیام/
