مدیر ستاد فهما استان خبر داد؛

راه‌اندازی بیش از ۸۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد آذربایجان شرقی

مدیر ستاد فهما (فرهنگی و هنری مساجد ایران) در آذربایجان شرقی از راه اندازی بیش از ۸۰ پایگاه قرآنی در سطح کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ، مرتضی شفیعی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مقام معظم رهبری، امسال در دیدار با جمعی از فعالان قرآنی کشور بر تبدیل مساجد به پایگاه‌های قرآنی تاکید داشته‌اند.

وی ادامه داد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، قرار است به زودی در ۸۲ باب از شاخص ترین کانون‌های فرهنگی هنری شهری و روستایی استان که در زمینه فعالیت‌های قرآنی، برنامه‌های ارزشمند، بدیع، خلاقانه و مستمر داشته‌اند، پایگاه قرآنی تاسیس و راه اندازی شود.

وی، آموزش مستمر و هدفمند رشته‌های مختلف قرآنی، اجرای طرح‌های تخصصی به صورت شبکه‌ای، حمایت از طرح‌های مبتکرانه آموزش قرآن با رویکرد هنری، برگزاری مسابقات قرآنی، شناسایی و تربیت نیروهای مسجدی فعال در عرصه قرآن، پرورش استعدادهای قرآنی و اجرای فعالیت‌های قرآنی ویژه نونهالان را بخشی از برنامه‌های مد نظر در پایگاه‌های قرآنی مساجد برشمرد.

شفیعی افزود: علاوه بر اجرای طرح تلاوت نور و جلسات تفسیر و تدبر، برگزاری محافل انس با قرآن، کرسی‌های تلاوت، آموزش رشته‌های قرآنی از جمله حفظ، قرائت، مفاهیم، آیات الاحکام و … برای تمام رده های سنی به شکل مقدماتی و تخصصی در این مراکز پیش بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال همزمان با ماه مبارک رمضان شاهد برگزاری بیش از ۱۰۰ محفل قرآنی در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان  و برگزاری مسابقه تصویرگری قصه‌های قرآنی ویژه نونهالان و کودکان بودیم که بیشترین میزان مشارکت از سوی کانون‌های منتخب برای تاسیس پایگاه‌های قرآنی بوده است.

وی گفت: از ۸۲ کانون فرهنگی هنری مساجد استان که برای تاسیس پایگاه قرآنی در نظر گرفته شده است، تعداد ۲۶ باب در سطح شهر تبریز و بقیه در سایر شهرستان‌های فعالیت خواهند داشت.

انتهای پیام /

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *