تبریزبیدار روایت می‌کند؛

معامله نماینده مجلس بر سر منابع طبیعی استان / یا نفر مرا رئیس کن، یا عزلت می کنم!

در تازه ترین گزارشات رسیده به تحریریه تبریزبیدار، یکی از نمایندگان شهرستانی با اعمال فشار به مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی، خواستار مهره چینی فرد نزدیک به خود، در پست رئیس شهرستان شده است.

سرویس سیاسی تبریزبیدار/ موضوع دخالت برخی نمایندگان مجلس در عزل و نصب مدیران استانی و شهرستانی، به قصه پرغصه حکمرانی در کشور تبدیل شده است.

بارها اخبار مختلفی از فشار فلان نماینده برای انتصاب فلان مدیر گفته و شنیده ایم. حتی تذکر صریح رهبر معظم انقلاب نیز برای برخی نمایندگان انقلابی پندار کارگر نشد. رهبر معظم انقلاب بارها در این خصوص به نمایندگان مجلس تذکر جدی داده‌اند و این دخالت‌ها را آسیب و خطری دانستند که مانع اجرای درست نقش نمایندگان به‌عنوان قوه نظارتی خواهد شد و با این دخالت‌ها، دیگر مشخص نیست نمایندگان باید از چه کسانی بازخواست کنند؟!

با این حال، همچنان برخی نمایندگان کم‌توجه به توصیه‌ها و هشدارهای رهبری با لابی‌های پیدا و پنهان و حرف‌های پشت پرده بر عزل و نصب‌ها در دولت سیزدهم دخالت دارند و این موضوع باعث شده علاوه بر اینکه  برخی منصب‌ها همچنان به دلیل سهم‌خواهی‌های چند نماینده یا دعواها بر سر اعمال قدرت بلاتکلیف باقی بماند، برخی مناصب دارای مدیر نیز به نوع دیگر تحت فشار باشند.

در تازه ترین گزارشات رسیده به تحریریه تبریزبیدار، یکی از نمایندگان شهرستانی با اعمال فشار به مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی، خواستار مهره چینی فرد نزدیک به خود، در پست رئیس شهرستان شده است.

این مدیر دولتی تاکنون برابر زیاده خواهی نماینده مجلس ایستاده که باعث شده کار به تهدید کشیده شود، به طوری نماینده مذکور در اقدامی خارج از چارچوب وظیفه نمایندگی مجلس، گفته اگر فلان نفر منصوب نشود، با مدیرکل برخورد و او را عزل خواهم کرد!

انگیزه این نمایندگان به ‌ظاهر انقلابی کاملاً مشخص است و بر کسی پوشیده نیست که چیزی جز مهره‌چینی‌ها در ادارات و شبکه‌سازی‌ها برای انتخاب مجدد آنها در دور جدید انتخابات در دستور کار دیده نمی‌شود.

آسیب‌ های دخالت‌ نمایندگان در عزل و نصب‌ها کاملاً مشخص است و شاید امروز بتوان آن را به‌عنوان موثرترین عامل در کندی روند خدمت رسانی در استان دانست.

نماینده‌ای که می‌خواهد عزل و نصب مطابق میل خود را پیاده کند، عمدتاً به لابی‌گری، اغماض و حتی تهدید متوسل می‌شود و این‌ها هم وقت زیادی از نمایندگان را مصروف می‌دارد و هم مانعی روبه‌روی انجام صحیح وظایف نظارتی نمایندگان ایجاد می‌کند.

گفتنی است سیروس داودی اسفند ماه سال ۱۴۰۰ با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی به عنوان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منصوب شد و مقابله با زمین خواری و برخورد با مدیران فاسد مجموعه را از اولویت های کاری خود عنوان کرده بود اما یک نماینده مجلس در روند فعالیت های این مجموعه حیاتی، اصطکاک ایجاد کرده و اکنون روی سخن با استاندار است که حد این دخالت‌ ها در امور اجرایی کجاست و چه وقت باید مسئولان مربوطه مقابل چنین خواسته‌هایی بایستند؟

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *