رییس سابق دانشگاه فنی حرفه ی آذربایجان شرقی

هدف دانشگاه، سوق دادن دانشجویان به سمت بخش های صنعتی می باشد

رییس سابق دانشگاه فنی حرفه ی آذربایجان شرقی گفت: هدف دانشگاه فنی و حرفه ای ارتباط مستقر با کارخانه ها و کارگاه های صنعتی و سوق دادن دانشجویان به بخش های صنعتی میباشد.

به گزارش تبریز بیدار ، احد بهشتی اصل، در تکریم و معارفه روسای دانشگاه فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: سرافرازی و سربلندی دانشگاه مدیون صبر، ایثار و دلسوزی همکاران دانشگاه فنی و حرفه ای میباشد.

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای در صف اول انتقال دانشجویان به عرصه صنعت میباشد که این به دلیل همکاری و همدلی تمام نفرات دانشگاه فنی و حرفه ای میباشد.

بهشتی با اعلام اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه اصیل و مولد میباشد، خاطر نشان کرد: این دانشگاه نرخ بیکاری را تا حدودی کنترل کرده و ما میتوانیم ادعا کنیم و دانشجویان فنی و حرفه ای را ولی نعمتان خود میدانیم.

وی در پایان، ضمن تقدیر و تشکر از حاضران در جلسه، از تمام کمی ها و کاستی های بوجود آمده در طول ریاست خود طلب حلالیت کرد.

 

انتهای پیام/

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *