سه کشته و یک مصدوم در تصادف اتوبان پاسداران تبریز

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی خبر داد: برخورد کامیون با سمند و سپس پراید با کامیون در اتوبان پاسداران تبریز سه فوتی و یک مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش تبریزبیدار، ظهر امروز(دوشنبه) پس از واژگونی نیسان حامل بار در اتوبان پاسداران و توقف سمند، نرسیده به صحنه حادثه متاسفانه کامیون از عقب با سمند برخورد کرد و سه سرنشین ۵۸ ،۲۸ و ۲۹ ساله در دم جان باختند.

شادی نیا افزود: تنها مصدوم پراید که از عقب به کامیون برخورد کرده بود در محل توسط اورژانس درمان سرپایی شد.
این تصادف زنجیره‌ای باعث ترافیک چندین ساعته در اتوبان پاسداران شد.
سرهنگ منفرد رئیس پلیس راهور استان بی توجهی به جلو از سوی راننده کامیون ولوو را علت بروز این تصادف اعلام کرد.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




1 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است
  1. مطلع

    چرا راهنمایی ورانندگی چرا جلوی تردد خودرو های حادثه ساز شامل بار غیر مجاز و سرعت غیر مجاز و چراغ غیر مجاز و چراغ غیر متعارف را نمیگیره . اگر چند تاشو توقیف و چند تا گواهینامه را باطل کنه جلوی اینهمه راننده حادثه ساز گرفته میشه