فرماندار شهرستان تبریز ؛

۱۱ نانوایی متخلف در تبریز لغو مجوز شدند

فرماندار تبریز با بیان اینکه تامین نان مردم خط قرمز ماست و با فروش آرد و عرضه نان خارج از شبکه برخورد فوری و قانونی می شود، گفت: ۱۱ نانوای متخلف که اقدام به فروش سهمیه می کردند لغو مجوز شدند.

به گزارش تبریز بیدار ، یونس فاتح روز یکشنبه در جلسه کمیته گندم،آرد و نان شهرستان تبریز افزود: مجوز و سهمیه این نانوایی ها به نانوایی بعدی که در فهرست انتظار یا نانوایی امین منتقل می شود.

وی با اعلام اینکه به گفته کارشناسان ۵۰ درصد مشکلات در حوزه نان رفع شده است، افزود: برنامه ریزی کردیم بیش از ۹۰ واحد نانوایی برای رفاه حال مردم در تهیه و تامین نان به صورت ۲ نوبت کاری در تبریز فعالیت می کنند و ساعت کاری این نانوایان در نوبت شب از ساعت ۱۷ تا ساعت ۲۲ است‌.

فاتح با اظهار اینکه متوسط مصرف آرد در کشور برای هر نفر ۶.۵ کیلو است، گفت: اما سرانه آرد مصرفی در تبریز به ازای هر نفر ۹ کیلو است.

فرماندار تبریز با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۴۸۸ نانوایی در سطح تبریز فعالیت می کنند، افزود: تمام این نانوایان از آرد یارانه‌ای استفاده می‌کنند.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *