به گزارش تبریزبیدار ، دیدار دو تیم تراکتور و پرسپولیس از هفته دوم مسابقات لیگ برتر، ساعت ۱۹ امروز – چهارشنبه ۲۵ مرداد – در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد.
تراکتور در دقیقه ۲۴ روی اشتباه عجیب پورحمیدی دروازهبان خود گل دریافت کرد و در ادامه تلاش شاگردان خمز برای جبران نتیجه بیثمر ماند.
هواداران تراکتور استقبال فوقالعادهای از این دیدار به عمل آورده بودند؛ به طوری که یک ساعت مانده به آغاز بازی ظرفیت ورزشگاه تکمیل شده بود.
سرمربی تراکتور بعد از بازی مقابل پرسپولیس اظهار کرد: حل کردن مشکل نوک حمله ساده نیست، باید بگردیم ببینیم از کدام بازیکن می توانیم در پست مهاجم نوک استفاده کنیم. باید کار کنیم و دنبال راه حل باشیم و کار من همین خواهد بود.
خمز در خصوص اشتباه دروازه بان تیم گفت: پورحمیدی توانایی محافظت از دروزاه تیم را دارد، الان باید از بازیکنان بیشتر حمایت کنیم و با تلاش کردن میتوانیم به بهترین سطح برسیم.
وی افزود: باید تمامی بهانه ها را کنار بگذاریم و با همین بازیکنان کار کنیم. سعی خواهیم کرد شرایط بهتر شود؛ ما بازیکنان بزرگ و خوب داریم و باید استفاده کنیم.
خمز در پایان گفت: از حمایت هواداران تشکر میکنم که جو خوبی ایجاد کردند و از آنها خواهش میکنم در بازی آسیایی ما را حمایت کنند.
انتهای پیام/
