از ابتدای سال جاری تاکنون؛

ارائه ۱۲۸۵ خدمت حقوقی و قضائی به مددجویان آذربایجان شرقی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی از همکاری ۳۱۱ وکیل نیکوکار برای ارائه خدمات به مددجویان خبر دادو گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون۱۲۸۵ خدمت حقوقی ارائه شده است.

به گزارش تبریز بیدار ، غلامعلی ملامهدی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در تبریز با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۰ میز خدمت حقوقی توسط کمیته امداد استان تشکیل شده، گفت: در میزهای خدمت حقوقی با حضور وکلای نیکوکار و همکاران کمیته امداد به مددجویان در خصوص مباحث حقوقی و قضائی خدمات ارائه می‌شود.

وی افزود: از ابتدای سالجاری تا پایان شهریور ماه ۱۲۸۵ خدمت حقوقی و قضائی به مددجویان تحت حمایت ارائه شده و تلاش می‌شود هیچ نیازمندی به دلیل نداشتن حق‌الوکاله وکیل و حقوق کارشناسی و دادرسی از دریافت خدمات قضائی محروم نماند.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی با قدردانی از همراهی خیرین حقوقدان با این نهاد حمایتی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۱۱ وکیل نیکوکار به ولی نعمتان و نیازمندان تحت پوشش در سطح استان خدمات حقوقی رایگان ارائه کرده‌اند.

وی به برگزاری ۸۴ کلاس آموزش حقوقی در سالجاری توسط کمیته امداد استان اشاره کرده و ادامه داد: در شش ماهه نخست امسال ۴۱۰۵ مددجوی تحت پوشش در کلاس‌های آموزش حقوقی شرکت کرده‌اند.

ملامهدی به انعقاد تفاهم نامه‌های مختلف با مراکز حقوقی نیز اشاره داشته و گفت: طی تفاهم نامه‌ای که در این زمینه داشتیم مقرر شده مددجویان کمیته امداد از خدمات قضائی مانند ثبت دادخواست و سایر موضوعات که هزینه بر بوده در دفاتر قضائی معاف شوند و از این معافیت استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: از ابتدای سالجاری تا شهریور ماه تعداد ۱۱۸ پرونده حقوقی مددجویان استان در محاکم قضائی توسط اداره حقوقی کمیته امداد و وکلای نیکوکار پیگیری شده است.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *