به گزارش تبریز بیدار ،جلال شیری با اعلام این خبر، اظهار کرد: تعداد ۸۶۶ پژوهشگر جمهوری اسلامی ایران در فهرست منتشر شده بر اساس عملکرد دوران خدمت علمی، در میان ۲۰۴ هزار و ۶۴۳ دانشمند بین المللی حضور دارند.
وی ادامه داد: بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای اسلامی از نظر تعداد بعد از ترکیه رتبهی دوم را دارا بوده و عربستان سعودی در رتبهی سوم قرار دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه تهران با ۵۸ و دانشگاه صنعتی شریف با ۴۶ دانشمند دو درصد برتر به ترتیب دارای بیشترین تعداد دانشمند دو درصد هستند، خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه تبریز با ۳۰ دانشمند دو درصد برتر در رتبهی سوم دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارند.
شیری اضافه کرد: بر اساس عملکرد استنادی یک ساله مربوط به سال ۲۰۲۲، تعداد ۵۹ پژوهشگر دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران پراستناد دو درصد قرار گرفته بودند.
وی ضمن تقدیر از زحمات همکاران دانشگاه تبریز و حمایتهای هیات رئیسهی دانشگاه تبریز اظهار امیدواری کرد در آیندهای نزدیک شاهد رشد و توسعهی هر چه بیشتر دانشگاه باشیم.
انتهای پیام/
