گزارش تبریزبیدار از آنچه در جلسه امروز شورای شهر گذشت؛

ساماندهی وانت بار یا ضعیف کشی؟ / رکورد اجرای پروژه مترو

به گزارش تبریزبیدار، جلسه امروز شورای شهر طبق روال هفته های قبل در عمارت قدیمی شهرداری برگزار شد.

به گزارش تبریزبیدار، جلسه امروز شورای شهر طبق روال هفته های قبل در عمارت قدیمی شهرداری برگزار شد.

دستور جلسه اول: بررسی آمار و عملکرد شش ماهه برنامه و بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تبریز

تحقق ۲۵ درصدی درآمد پایدار شهری 

شهردار تبریز از تحقق ۲۵ درصدی درآمد پایدار شهری در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: طی این مدت یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان از محل درآمد پایدار وصول شده است.

 یعقوب هوشیار با ارائه آمار عملکرد منابع و مصارف شش ماهه برنامه و بودجه شهرداری در سال جاری اظهار کرد: در خصوص عوارض آلایندگی، جا دارد از مدیرعامل جدید پتروشیمی تبریز جهت همکاری و تعهد پرداخت عوارض در کمترین قداردانی کنیم چرا که  مطابق صحبت ها، پتروشمی تبریز تا یک ماه آینده عوارض آلایندگی را پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ فقره پروانه ساختمانی با مساحت یک میلیون و ۷۰۶ متر مربع طی مدت شش ماهه نخست امسال در شهرداری صادر شده است، افزود: طی این مدت ۲۶۰ هزار مترمربع مساحت پروانه ساختمانی در بافت فرسوده شهری صادر شده و پیش بینی می‌شود این رقم در نیمه دوم سال روند افزایشی داشته باشد.

شهردار تبریز در رابطه با پروژه مترو با بیان اینکه هزینه کرد شهرداری تبریز به این پروژه بر اساس قانون بوده، خاطر نشان کرد: در متمم بودجه افزایش بودجه پروژه‌های عمرانی اعمال خواهیم کرد و  تلاش می کنیم ۳۰ درصد فراتر از پیش بینی خود در حوزه عمرانی، عمل کنیم.

تحقق ۸۵ درصدی بودجه شهرداری 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: تحقق ۸۵ درصدی بودجه شهرداری تبریز در بخش درآمد ایده آل بوده و نشان دهنده برنامه شهرداری در حوزه کسب درآمد است.

علی نوای باغبان  اظهار کرد: طی این مدت شاهد کسب درآمد ۷۵۰۰ میلیارد تومانی بوده‌ایم که ۹۳ درصد این میزان توسط مناطق دهگانه شهرداری صورت گرفته است.

وی افزود: درآمد ۳ هزار میلیاردی سازمان‌های شهرداری نیز از محل خود آنها و شهرداری مرکز بوده و در مجموع با ارقام تکراری ۹۵۰۰ میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه عملکرد ۶ ماهه به طور تفصیلی در کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بررسی شده است، گفت: صدور عوارض پروانه‌های ساختمانی و ارزش‌ افزوده دولتی، بخش بزرگی از ردیف‌های درآمدی شهرداری است. در بخش کمک‌های دولتی، طی شش ماه شاهد تحقق ۵۶ درصدی بوده‌ایم ولی انتظار ما تحقق ۱۰۰ درصدی است.

حوزه محیط زیست نیازمند توجه بیشتر / تذکر: احداث بازارچه در حوزه فضای سبز ممنوع

نائب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه  گفت: شهرداری در خرید تجهیزات آتش نشانی و احداث ایستگاه های آتش نشانی تحقق خوبی ثبت کرده است.

احد صادقی بیان داشت: با وجود افزایش ۱۰۰ بودجه امسال در مقایسه با سال پیش، تحقق ۸۵ درصدی بودجه طی شش ماه نخست سال جاری اقدام قابل توجهی از طرف شهرداری تبریز است.

وی با بیان اینکه هرچند خاستگاه تحقق بعضی حوزه‌های کاری در شش ماهه دوم سال است، ادامه داد: حوزه محیط زیست نیازمند توجه بیشتر بوده و باید اقدامات گسترده تری انجام شود. البته لازم به یادآوری است شهرداری در حوزه خرید تجهیزات آتش نشانی و افزایش تعداد ایستگاه های آتش نشانی تحقق خوبی به ثبت رسانده است.

صادقی اجرای توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز  در اطراف شهر را مطلوب دانست و گفت: نیازمند بسط هرچه بیشتر این طرح در داخل شهر نیز هستیم.

صادقی اقدامات عمرانی احداث بازارچه های محلی با احتساب تکالیف در نظر گرفته برای امسال را کم تحرک عنوان کرد و تاکید کرد: از احداث بازارچه در حوزه فضای سبز شهر ممانعت به عمل آید.

دستور جلسه دوم: سخنرانی میان دستور محمدحسن اسوتچی عضو شوای شهر

تبدیل وضعیت های سفارشی / عبور از ادبیات محترمانه

محمدحسن اسوتچی طی سخنانی خطاب به شهردار اظهار داشت: ۱۹ ماه از شهرداری شما می‌گذرد و قبل از آمدنتان از قضایای داخل شهرداری با خبر بودید. در تبدیل وضعیت‌ها مشکل وجود دارد، کسی که سابقه، تجربه و مدرکش بالا است، می‌ماند و بجای او کسی تبدیل وضعیت می‌شود که سفارش کننده دارد!

وی با بیان اینکه پس ناچارا مجبور هستیم در برخی موارد از ادبیات معمولی و محترمانه استفاده نکنیم، افزود: جواب نامه‌هایی که از طرف شهرداری به ما می‌رسد را آیا خودتان می‌بینید؟ یکی از نامه‌ها در رابطه با پله برقی‌ها و موضوع دیگر در را با وانت بارها است.

ساماندهی وانت بار یا ضعیف کشی؟

عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: در قضیه وانت بارها وظیفه شهرداری جمع آوری وانت بارها نبود، وظیفه شما ساماندهی بود که متاسفانه ضعیف کشی شده و وانت بارهایی که سفارش می‌شوند کاری با آن‌ها ندارید.

وی ادامه داد: معاونت یکی از سازمان‌های شهرداری بیمه کارکنان را وارد نکرده است و رسما به شورا دروغ می گویند.

رکورد اجرای پروژه مترو

در ادامه جلسه یعقوب هوشیار بر ثبت عملکرد و رکورد بی سابقه اجرای پروژه مترو در تبریز تاکید کرد و افزود: در طول ادوار مختلف مدیریت شهری تبریز این حجم از تسریع و پیشرفت اجرایی در حوزه قطار شهری بی سابقه است و در صورت تامین مالی ۲۵ هزار میلیارد تومان شاهد بهره برداری از خط دو مترو تبریز خواهیم بود.

وی اظهار کرد: سی درصد بودجه مصوب سال جاری برای اجرای پروژه مترو تبریز پیش بینی شده است ولی با توجه به تسریع در اجرای این پروژه و با لحاظ ردیف تملکی مسیر خط دو مصمم هستیم تخصیص اعتباری، بیشتر از میزان پیش بینی شده باشد.

هوشیار با بیان اینکه دستگاه حفاری “تی بی ام غربی” طبق برنامه ریزی های انجام شده، آذر ماه سال جاری از مسیر خط ۲ خارج می شود،  ادامه داد: در حال حاضر این دستگاه به سطح زیرین خیابان تربیت رسیده است که بر اساس زمان آغاز حفاری، یک عملکرد بی نظیر در حوزه مترو محسوب می شود.

شهردار تبریز تصریح کرد: تقویت توان عملیاتی شهرداری تبریز برای اجرای پروژه کلان قطار شهری،  منجر به اجرای هم زمان حفاری و احداث ایستگاه های خط دو مترو تبریز از ایستگاه اول قراملک شده است و پیش بینی ما این است که بودجه مصوب امسال در ردیف پروژه عمرانی مترو محقق شود.

هوشیار ادامه داد: تحقق هدف بهره برداری از خط دو مترو تبریز تا میدان فهمیده نیازمند تخصیص و تزریق ۲۵ هزار میلیارد تومان است.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *