به گزتارش تبریزبیدار، سرهنگ محمدجعفر آقایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اعلام برگزاری اجلاسیه شهدای آموزش لشکر عاشورا بمناسبت کنگره ۱۰ هزار شهید استان، اظهار داشت: شهید علی تجلایی الگوی شهدای آموزش و مربیان و پاسداران است. شهید حاج قاسم سلیمانی از شهید علی تجلایی به عنوان الگو و استاد خود نام برده بود.
وی افزود: در آستانه سالگرد شهادت شهید حسن پور عبدی که آذر ماه سال ۱۳۸۴ در پادگان شهید تجلایی به عنوان مربی بسیجی جانفشانی کرد و در حین اجرای کلاس تخریب به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، اجلاسیه ۱۳۰ شهید مربی آموزش لشکر عاشورا برگزار می شود.
معاون تربیت، آموزش و فرهنگ پاسداری سپاه عاشورا اضافه کرد: سردار محمدجواد زاده کمند فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح
که از پیشکسوتان آموزش مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به شمار می روند، به عنوان مهمان ویژه در اجلاسیه ۱۳۰ شهید آموزش لشکر عاشورا حضور می یابند.
وی با اشاه به شهدای شاخص آموزش سپاه استان گفت: از ۱۳۰ شهید آموزش لشکر عاشورا شهید حاج عباس عبدالهی، شهید صادق عدالت اکبری در جبهه مقاومت و شهید حسن پورعبدی مربی آموزش تخریب در پادگان شهید تجلایی به درجه رفیع شهادت نائل شده و بقیه شهدای آموزش در طی ۸ سال دفاع مقدس شهید شده اند.
سرهنگ آقایی خاطر نشان کرد: کتاب مربیان آسمانی سالهای گذشته در مورد ۴۴ نفر از شهدای آموزش لشکر عاشورا از طرف مرکز آموزش حضرت سیدالشهدا (خاصبان) به چاپ رسیده بود و در اجلاسیه ۱۳۰ شهید آموزش، کتابی تحت عنوان ستارگان آسمانی که زندگینامه، خاطرات و محل شهادت ۳۳ نفر از شهدای آموزش لشکر عاشورا در آن گردآوری شده رونمایی می شود.
وی تصریح کرد: معاونت تربیت، آموزش و فرهنگ پاسداری سپاه عاشورا با مجموعه همکاران خود در آموزش بسیج، سرباز و پایور با تمام توان، جدیت کامل و کیفیت عالی حضور فعال دارد و در حوزه آموزش های بسیج محکم و جدی پای کار هستیم.
آقایی یادآور شد: اولین اجلاسیه شهدای مربی آموزش آذربایجان شرقی روز پنجشنبه ۹ آذر ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در محل تالار وحدت دانشگاه تبریز و با حضور خانواده های معظم شهدا، مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی و رزمندگان پیشکسوت برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
