به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرحیم نجفقلی زاده سرایی بعد از ظهر امروز در جمع راهپیمایی کنندگان جمعه خشم تبریز علیه صهیونیسم، با بیان اینکه رژیم غاصب اسرائیل نفس های آخر خود را می کشد، گفت: اگر امروز نام و آوازه فلسطین در اقصی نقاط جهان طنین انداز شده است، به برکت انقلاب اسلامی و تدبیر داهیانه امام راحل در نامگذاری روز قدس است.
وی از عملیات طوفان الاقصی به عنوان بزرگ ترین معجزه قرن حاضر یاد کرد و گفت: در این عملیات، ابهت توخالی و هیمنه خودساخته اسرائیلی ها توسط رزمندگان دلیر حماس شکسته شد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا شکست امنیتی و اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی را از دستاوردهای بسیار مهم عملیات طوفان الاقصی بیان و اظهار کرد: غربی ها و به خصوص آمریکای جنایتکار از اسرائیل غاصب به عنوان شیر غران منطقه غرب آسیا یاد می کردند در حالی که در اثر این عملیات هوشمندانه به موش ترسو تبدیل شد که بازسازی جایگاه قبلی اش غیرممکن خواهد بود.
حجت الاسلام سرایی با اشاره به شکست های قبلی ارتش صهیونیستی در جریان جنگ های ۳۳ روزه، یادآور شد: در آن جنگ شاخ این رژیم تبهکار و فاسد شکسته شد و در تداوم آن و بر اثر عملیات طوفان الاقصی کمر این رژیم کودک کش شکست.
وی کشته و زخمی شدن صدها افسر و سرباز اسرائیلی و به اسارت گرفته شدن تعداد زیادی از اعضای ارتش این رژیم را نشان دهنده شکسته شدن تدابیر دفاعی و نظامی آنها دانست و افزود: این شکست ها روز به روز وسیع تر و گسترده تر می شود.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا تصریح کرد: شرایط کنونی رژیم اسرائیل همچون تار عنکبوت است که به نابودی قطعی روز به روز نزدیک می شود.
وی با بیان اینکه وعده مقام رهبری مبنی بر نابودی رژیم صهیونیستی طی ۲۵ سال آینده در حال تحقق است، گفت: امیدواریم این زمان با مقاومت مردم فلسطین و غزه بسیار زودتر فرا برسد.
گفتنی است راهپیمایی جمعههای خشم و انزجار از جنایات رژیم اسرائیل و حمایت از مردم غزه این هفته همزمان با ایام الله دهه فجر چهل و پنجمین سالگی پیروزی انقلاب اسلامی در استانهای آذربایجان شرقی، لرستان، چهارمحال و بختیاری، فارس و خراسان جنوبی برگزار شد.
انتهای پیام/
