فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه:

لشکر عاشورا در دفاع مقدس هر خطی از دشمن را می شکست

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: لشکر عاشورا تنها لشکری بود که هر خطی را که به آنها سپرده شد لشکر دشمن را شکست دادند.

به گزارش تبریزبیدار، سردار علی اکبر پورجمشیدیان ظهر امروز در مراسم بزرگداشت شهدای عملیات های بدر و خیبر در مسجد جامع تبریز با اشاره به انتخابات ۱۱ اسفند گفت: رأی بالای حاج آقا آل هاشم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نشان دهنده مردم داری و صفا و صمیمیت ایشان با مردم می باشد.

وی افزود: مردم در انتخابات یازدهم اسفند خوش درخشیدند و امیدواریم در مرحله دوم انتخابات هم با همان شور و اشتیاق پای صندوق های رای بیایند و بهترین ها را انتخاب کنند.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه اضافه کرد: ما به عنوان یک سرباز در خدمت مسئولین و مردم آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل هستیم و هر کاری از دستمان بیاید برای آبادانی این کشور انجام می دهیم.

وی با اشاره به رشادت های رزمندگان در دوران دفاع مقدس گفت: اکثرا عملیات های رزمندگان اسلام در دفاع مقدس در ماه‌های بهمن و اسفند ماه بوده و اسفند ماه یادآور خاطره های شیرین است و تاریخ دفاع مقدس برای ما عبرت آمیز و خاطره انگیز بوده است.

سردار پورجمشیدیان خاطر نشان کرد: شهید علی تجلایی از افتخارات آذربایجان است، و شهید مرتضی یاغچیان حق بزرگی بر گردن مردم و سپاهیان دارند و از ایشان کمتر گفته شده است.

وی با بیان اینکه مردم آذربایجان و تبریز در استقرار فرهنگ و مذهب شیعه پیشتاز هستند و ما به مردم آذربایجان مدیون هستیم، افزود: تبریز اولین پایتخت مذهب شیعه می باشد و باید پاسداری کنیم که چنین تاریخ بزرگی را در تبریز و اردبیل داریم.

این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان خاطراتی از شهید باکری گفت: بعد از انقلاب اسلامی، در خدمت آقا مهدی سربازی می کردم و شاهد این بودم که به روحانیت احترام خاصی داشتند. آقا مهدی باکری بعضا خودشان راننده آیت‌الله ملکوتی بودند و نشان از صمیمیت ایشان با اهل روحانیت دارد.

وی ادامه داد: آقا مهدی به اهل بیت اعتقادات خاصی داشتند و به رزمنده ها می گفتند باید مانند علی اکبر و قمر بنی هاشم جنگ کنید و از آنها می خواستند در حین عملیات قرآن بخوانند.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه گفت: لشکر عاشورا تنها لشکری بود که هر خطی را که به آنها سپرده شد لشکر دشمن را شکست دادند.

وی اظهار داشت: کلید عملیات فتح المبین در دست آقا مهدی بود و دشمن را از پشت محاصره کرد، در طول تاریخ نظامی گری دنیا، عملیات خیبر و بدر و الفجر ۸ جزو سخت ترین و پیچیده ترین عملیات است چون جنگیدن در باتلاق و آب  بسیار سخت می باشد.در عملیات خیبر سخت ترین و پیچیده ترین عملیات را به آقا حمید سپردند. شهدا حق بزرگی در گردن ما دارند و ما مدیون آنها هستیم.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *